Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 april 2016

Coffee Workshop aan huis en extra lange garantie bij DeLonghi PrimaDonna!

De DeLonghi PrimaDonna actiemodellen komen nu extra voordelig! Want niet alleen heb jij twee jaar lang recht op service aan huis, bovendien krijg je bij een aankoop tot en met 31 december 2016 maar liefst drie jaar fabrieksgarantie op je koffiemachine én komt een DeLonghi-expert een op maat gemaakte Coffee Workshop aan huis geven! Lees snel verder voor de voorwaarden.

Coffee Workshop aan huis

De mogelijkheden van de DeLonghi PrimaDonna koffiemachines zijn eindeloos, maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe het werkt. Daarom krijg je bij jouw nieuwe PrimaDonna, als je wil, een Coffee Workshop aan huis. Een expert van DeLonghi zal in een uur alle mogelijkheden van de machine uitleggen en de machine precies instellen naar je eigen wens. Ook leuk: de expert brengt naar de Coffee Workshop een mooi welkomstpakket mee!

3 jaar garantie

Op de PrimaDonna volautomatische koffiemachines van DeLonghi krijg je 2+1 jaar extra fabrieksgarantie. Hoe werken deze acties?

 • Zorg dat je een actiemodel koopt tussen 1 april en 31 december 2016
 • Vul het registratieformulier in op de actiepagina van DeLonghi, en kies of je alleen de extra garantie wil of de garantie én de Coffee Workshop aan huis
 • Stuur de uitgeprinte bevestigingsmail terug met de originele streepjescode uit de verpakking (begint met 8004) en een kopie van je aankoopbewijs

  Lees hier de actievoorwaarden voor de 3 jaar fabrieksgarantie en Coffee Workshop aan huis.
 • Service aan huis

  Een van de paradepaardjes van DeLonghi is de zogenoemde service aan huis, die je ook bij deze PrimaDonna actiemodellen mag verwachten! Gaat je koffiemachine onverhoopt kapot? Dan kun je via de klantenservice (076-5233600) of dit formulier contact opnemen met DeLonghi. Binnen de garantieperiodeperiode van twee jaar zal de DeLonghi koffiemachine gratis bij je thuis gerepareerd worden! Deze service aan huis geldt overigens voor alle volautomatische espressomachines van DeLonghi.
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
  loadingLoading...
  To Top