Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 februari 2015

Coffee Workshop van DeLonghi aan huis!

Een prachtige nieuwe DeLonghi volautomaat aangeschaft, maar nog een beetje onwennig met het apparaat? Dat hoeft niet meer, want bij een actiemodel van DeLonghi krijg je een gratis Coffee Workshop van een DeLonghi-expert! Zo leer jij heel gemakkelijk je machine kennen!

Bij aankoop van een PrimaDonna S en XS krijg jij een gratis Coffee Workshop aan huis. Deze apparaten zijn allemaal voorzien van het LatteCrema System. Jij droomt weg bij een heerlijke cappuccino, caffè latte, latte macchiato of warme melk met slechts één druk op de knop. Het LatteCrema systeem biedt de perfecte mix van koffie met de perfecte melkschuim, die heerlijk romig is, op de ideale temperatuur is gezet en tot de laatste druppel op de ideale manier gezet wordt!

Actievoorwaarden

Bij aankoop van een PrimaDonna S of XS (zie onderstaande modellen) in de periode van 1 januari t/m 31 december 2016 krijg je een Coffee Workshop aan huis cadeau. Deze workshop duurt ongeveer 1 uur. Tijdens deze workshop leer je alle tips & trucs van een DeLonghi-expert. Jij ontdekt hoe je de lekkerste espresso, perfecte cappuccino en overheerlijke latte macchiato zet! Alles wordt je piekfijn uitgelegd.

Vul het registratieformulier in op de actiewebsite van De'Longhi binnen vier weken na aankoop. Na het invullen van het inschrijfformulier worden je gegevens doorgestuurd naar een DeLonghi medewerker. Als je inschrijving aan alle actievoorwaarden voldoet, wordt er een afspraak ingepland op een voor jouw passend moment. Kijk hier voor alle actievoorwaarden.

Actiemodellen:
    DeLonghi PrimaDonna S De Luxe ECAM 28.465.M
    DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top