Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 22 februari 2012

Consumentenbond test Princess Coffeemaker & Grinder koffieapparaat

De Consumentenbond heeft weer een aantal koffiezetapparaten aan een kritisch panel voorgelegd. Een groep van 42 consumenten proefde blind de koffie uit drie koffiemachines van Princess, Philips en Cuisinart.

Koffieapparaten werken zowel met koffiebonen als met gemalen koffie

Om koffie te kunnen maken met deze apparaten hoef je niet per se koffiebonen in huis te hebben, want deze koffiemachines kunnen zowel overweg met koffiebonen als met gemalen koffie. Ook kun je op alle drie de apparaten de sterkte van de koffie instellen op drie niveaus en schenken ze alle drie heet water. Uit de test kwam geen duidelijke winnaar uit de bus en daarom richten we ons in dit bericht voornamelijk op de Princess Coffeemaker & Grinder 249401.

Princess Coffeemaker & Grinder 249401

Deze Princess heeft als enige van de drie koffiezetapparaten geen permanent filter. Met de Princess Coffeemaker & Grinder 249401 heb je 1x4 koffiefilters nodig. Afhankelijk van de grootte zet de Coffeemaker & Grinder 10 tot 12 kopjes in één pot. Mocht deze Princess onderhoud nodig hebben, dan geeft hij dit aan op het Display.

Display

Het Display van de Princess werd overigens door de consumenten als helder en gebruiksvriendelijk omschreven. Ook de instelbare maalgraad en de timer werden als prettig ervaren.

Like ons op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top