Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 juni 2014

De acties van Koffiediscounter.nl!

Online acties – je zal ze soms over het hoofd zien, want wat zijn het er veel! Toch nieuwsgierig? Lees dan even verder, want we zullen alle lopende acties van Koffiediscounter.nl kort voor je op een rijtje zetten. Zo weet jij zeker dat je geen leuke acties mist!

Mis je actie niet!

Niets is vervelender dan een koffiemachine aanschaffen en er achter komen dat als je iets eerder (of juist iets later) het apparaat had aangeschaft je gewoon een dikke cashback op het apparaat zou krijgen! We willen dit graag voorkomen dus check hieronder de lopende acties bij Koffiediscounter.nl. We beginnen met degene die als eerste zijn afgelopen.

Nog geldig t/m zondag 15 juni 2014

Siemens EQ-serie met veel kortingen!
Krijg nu tot € 100,- retour bij de Siemens EQ-serie. Klik op de link om de actie te bekijken en wees er snel bij, want hij is niet heel lang meer geldig.

Krups volautomatische espressomachines nu nog aantrekkelijker!
Bij de Krups eA850B en EA9010 krijg je nu nog t/m 15 juni 2014 € 75,- retour. Wil jij een nieuwe Krups-machine kopen doe dit nu dan snel en bekijk de cashback hier!

De nieuwe Philips Senseo mét cashback
Van 24 april t/m 15 juni 2014 krijg je € 50,- cashback op de nieuwe Philips Senseo apparaten. Perfecte timing voor een nieuwe, gemakkelijke koffiemachine! Check de actie via deze link.

Korting bij aanschaf van een Nescafé Dolce Gusto
Deze actie loopt al sinds 2 maart, maar is nog maar geldig t/m 15 juni 2014. Check de link voor de kortingsactie van Nescafé Dolce Gusto.

Cashback op de nieuwe SENSEO Up
Philips kwam met de nieuwe SENSEO Up en zorgde ervoor dat je bij deze nieuwe koffiemachine meteen € 20,- cashback krijgt. De actie loopt nog tot volgende week zondag dus wees er snel bij!

Nog geldig t/m maandag 30 juni 2014

Saeco Moltio met fikse korting!
Je krijgt nu maar liefst € 100,- retour op de Saeco Moltio. Check hier de actievoorwaarden!

Geld retour bij een Miele Barista CM6
Helemaal verliefd op de Miele Barista CM6? Word nu nog verliefder, want als je dit apparaat aanschaft krijg je maar liefst € 100,- retour!

Cashback op de Saeco Intelia
Ben je op zoek naar een mooie volautomaat? Schaf dan de Saeco Intelia aan en krijg € 75,- cashback. Deze actie is nog tot het einde van de maand geldig, dus denk er niet al te lang meer over na!

De’Longhi geeft een ontdekkingspakket cadeau
Ga nu op (koffie)ontdekkingsreis met De’Longhi. Bij de aanschaf van verschillende volautomatische espressomachines krijg je nu een ontdekkingspakket cadeau. Check deze link voor alle actiemachines!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top