Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 maart 2014

De koffiemerken van Koffiediscounter.nl

Koffiediscounter.nl heeft een groot assortiment aan merken, maar ook producten dat ze verkoopt. Denk hierbij aan de bekende merken als Bialetti, illy, Melitta en De’Longhi. Maar daar houdt het zeker nog niet op. Hierbij een overzicht van diverse koffiemerken!

Bialetti

Bialetti is een Italiaans merk dat al sinds 1918 bestaat en is inmiddels uitgegroeid tot een iconisch merk die over de hele wereld bekend is. Het staat voor Italiaanse passie en koffieproducten van Bialetti laten je dan ook genieten van een heerlijke authentieke koffie. De Moka Express, die uitgegeven werd in 1933, maakte Bialetti wereldberoemd. Het is de klassiek vormgegeven koffiepot die binnen enkele minuten de lekkerste authentieke espresso zet. Het bedrijf produceert ook pannen en deksels, maar is toch echt bekend om haar espressomachines!

Een aantal producten uit het assortiment van Bialetti:
Bialetti Moka Express
Bialetti Venus 4 Induction

Bodum

Het familiebedrijf Bodum werd in 1944 opgericht door Peter Bodum in Denemarken. Het merk werd op de kaart gezet door de producten die de volgende drie kernwaarden hadden: doelmatigheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Het werd overgenomen door zijn zoon Jorgen Bodum die het creatieve werk combineerde met nieuwe ideeën. De producten waren vanaf het eerste moment al kenbaar en dat is hedendaags niet veranderd. Het bedrijf wordt nog steeds gerund door Jorgen en zijn zus Pia.

Een aantal producten uit het assortiment van Bodum:
Bodum Chambord set
Bodum Bistro

De’Longhi

De’Longhi begon in 1902 eigenlijk als producent van draagbare kachels en airconditioners, maar is uitgegroeid tot een merk die bijna alle huishoudelijke apparaten in het bereiden van voedsel op de markt brengt. Ze staat vooral bekend om de Arista espressomachines. De’Longhi is een strak, Italiaans design en heeft ook al meerde designprijzen in de wacht geslepen.

Een aantal producten uit het assortiment van De’Longhi:
DeLonghi ECAM 22.110 Magnifica
Delonghi Icona ECOV310AZ

Gaggia

Het bedrijf Gaggia is opgezet door de Milanese barkeeper Achille Gaggie. Uit zijn vastberaden zoektocht naar de perfecte espresso ontstond in de jaren dertig het meest iconische merk van Italië. Het merk levert al een halve eeuw lang innovatieve koffiemachines. Het zijn fraaie, tijdloos vormgegeven producten waarvoor de inspiratie wordt gevonden in de hedendaagse mode, design en cultuuruitingen. Maar niet te vergeten ook door de aanwezige Italiaanse passie voor ‘la dolce vita’.

Een aantal producten uit het assortiment van Gaggie:
Gaggia Carezza
Gaggia Classic Inox

Illy

De Hongaarse Franceso Illy richt in 1933 illycaffè op. In Triëst werkte die al in cacao en koffie. In 1935 bedenkt hij de Illetta, de moeder van de espressomachines en een revolutionaire bewaarmethode waarbij de koffie zwaar onder drukt wordt gezet. Het bedrijf ging over op zijn zoon Ernesto en hedendaags wordt het bedrijf geleidt door Andrea Illy, een van de zonen van Ernesto. Illy is wereldwijd een synoniem voor excellentie en een Italiaanse smaak.

Een aantal producten uit het assortiment van illy:
Illy Francis Francis Y1.1 MIE
Illy Y3 MIE Black
Krups
In de eerste 110 jaar wijdt de familieonderneming Krups zich alleen aan de productie van weegschalen, maar in 1956 lanceert Krups zijn eerste elektrische koffiemolens. Het enthousiasme van de consument voor deze nieuwe apparaten is af te zien aan de verkopen van 1 miljoen apparaten in het eerste fabricatiejaar! Nog steeds bevestigd de nieuwe collectie van Krups de marktpositie van het merk met een mix van prestaties en emoties.

Een aantal producten uit het assortiment van Krups:
Nespresso Krups U & Milk
Krups XP5620
Melitta
Melitta staat voor ‘Plezier in koffie’. In 1908 vond Melitta Bentz de eerste koffiefilter uit en lege de basis voor moderne koffiegenot. In 1962 kwam Melitta met zijn eigen koffie om het aanbod compleet te maken. Het plezier in koffie is de drijfveer van het bedrijf en met liefde en een uitvindersgeest wordt er nog steeds altijd de beste kwaliteit geboden.

Een aantal producten uit het assortiment van Melitta:
Melitta Caffeo Solo
Melitta Gourmet
Saeco
Saeco is opgericht in 1981 door Arthur Schmed en Sergio Zappella. Grappig feitje: de naam is afkomstig van Sergio, Arthur e compagnia. In 1985 brachten ze de eerste automatische espressomachine op de markt. In 2009 is het bedrijf overgenomen door Philips, doordat Philips via de Consumer Lifestyle een groter marktaandeel in de markt met koffiemachines wilde bereiken.

Een aantal producten uit het assortiment van Saeco:
Philips Saeco Intelia
Philips Saeco Energica Focus
Solac
In 1916 bracht Solac zijn eerste koffiemachine op de markt. Dit werd al snel een succes en de groei van het koffiebedrijf was niet meer te stoppen. Het Spaanse bedrijf vindt onderzoek en innovatie belangrijk en noemt dit dan ook een ‘permanent progress’. Dit is ook te herkennen aan de slogan van Solac: 'What we do, we do well’.

Een aantal producten uit het assortiment van Solac:
Solac CE4550 Squissita Plus
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top