Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 september 2012

De lekkerste koffie krijg je in….

Friesche vlag en Misset Horeca kiezen ook dit jaar weer 100 van de beste koffie-adressen in Nederland. Horeca ondernemingen worden beoordeeld op niet alleen de smaak van hun koffie, maar ook op de kwaliteit en presentatie. Ook de vaardigheden van het personeel, gastvrijheid en hygiëne spelen een belangrijke rol.

De winnaar is..

Dit jaar is de grote winnaar de Koffie Salon in Amsterdam. Het bedrijf is als een goed geoliede koffiemachine waar koffie van een constante hoogwaardige kwaliteit is. Eigenaar Diederik Habbema zet maandelijks meer dan 27.500 koppen koffie om en geeft dan ook toe dat niet altijd alles vlekkeloos verloopt. Overigens is het leuk om te weten dat 90% van de koffie die hij omzet, melkkoffie is. Zij gebruiken koffie van de koffiebranderij Buscaglione en ze gebruiken een Mirage Triplette Classic Idrocompresso koffiemachine.

De tweede en derde plek

Stadscafé ’t Feithhuis in Groningen staat op de tweede plek en Koffiepionier Grand Café sluit de top 3 af. Er zitten in de lijst wel redelijk wat prijsverschillen. Zo is het grootste verschil tussen de duurste en goedkoopste espresso €1,20 en bij cappuccino is dat zelfs €1,50. Bekijk hier de 100 beste horecazaken in Nederland.

Bron: Misset Horeca
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top