Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 september 2012

De leukste koffietentjes volgens Koffiediscounter.nl

Hou je van koffie en trek je vaak er op uit? Dan heeft Koffiediscounter.nl voor jou de leukste koffietentjes uitgezocht met de lekkerste koffie. Hier kan je na een lange wandeling, fietstocht of tijdens het winkelen een heerlijk kopje koffie drinken.

Hilversum – Koffie- en Theeschenkerij van Zijtveld

Koffie- en theeschenkerij van Zijtveld is gevestigd op de Kerkstraat 100 in Hilversum en is een gezellig koffietentje met een ouderwetse uitstraling en een warme sfeer. De koffie wordt elke maandagochtend vers gebrand achter het pand en dus de moeite waard om hier eens een lekker kop koffie te nuttigen. Ook kun je hier luxe broodjes en zoetigheden verkrijgen.

Groningen – Doppio Espresso

Doppio Espresso is gevestigd aan de Brugstraat 6 in Groningen waar het een verademing aan ruimte en luchtigheid is. In 2008 waren ze de winnaar van de Nationale AD koffietest, dus is het zeker een aanrader. Een heerlijk caffè latte, caffè mocha bianco of Blend thee? Het kan allemaal! Ook hier kun je wat lekkers nemen voor bij de koffie of juist hartige versnaperingen bestellen. Er is zelfs gratis Wi-Fi.

Maastricht – Espressobar Coffeelovers

De naam van deze espressobar in Maastricht zegt het al: Coffeelovers, een espressobar voor echte koffieliefhebbers. Met diverse vestigingen in Maastricht en ook een in Eindhoven, zit de bekendste Coffeelovers Espressobar op de Ruiterij 2. Met de speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s geniet je van de beste koffies en met de Italiaanse geïnspireerde menukaart ben je ook voor lekkere dingen op het juiste adres.

Nijmegen – Café De Blonde Pater

Als je in Nijmegen bent is het zeker de moeite waarde om even binnen te lopen bij Café De Blonde Pater. Dit café staat inmiddels bekend als hét café van Nijmegen en vind je op de Houtstraat 62. Niet alleen hebben ze hier heerlijke koffie en trainen ze het personeel tot echte barista’s, ook kan je hier lekker ontbijten, lunchen of ’s avonds een hapje eten. Ontdek het zelf en geniet van de gezelligheid!

Amsterdam – de koffie salon

Last but not least hebben we natuurlijk ook een gezellig en knus koffietentje in Amsterdam gevonden, de koffie salon. Deze salon heeft diverse vestigingen in Amsterdam, waaronder die op de Utrechtsestraat 130. Hier staan getrainde barista’s de hele dag door diverse koffies te bereiden met liefde. Ook zijn de diverse broodjes en zoetigheden de moeite waard om eens te proberen. Dus ben je in Amsterdam? Stap dan eens binnen bij de koffie salon.
Koffiediscounter.nl
Heb je toevallig weleens koffie gedronken bij een van deze koffietentjes? Of heb je tips qua tentjes waar je ook lekkere koffie kan drinken en even ontspannen kan zitten? Laat het dan aan Koffiediscounter.nl weten, we zijn erg benieuwd!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top