Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 februari 2014

De’Longhi espressoapparaten als ‘Beste uit de Test’ Consumentenbond

De Consumentenbond heeft weer een aantal espressomachines getest waaronder die van De’Longhi. De apparaten zijn getest op kwaliteit van de koffie, prijs, energieverbruik, temperatuurstabiliteit en meer. De grote winnaar? De De’Longhi ECAM22.110 en de ECAM22.110 SB!

De’Longhi ECAM22.110 (SB)

De ECAM22110 is een volautomatische koffiemachine en onthoudt je favoriete instellingen. Uit de test van de Consumentenbond kwam naar voren dat de machine mooi fijn melkschuim maakt. Ook is het fijn is dat de ECAM 22110 wordt geleverd met een ontkalker en waterfilter. De ECAM 22.110 is geschikt voor koffiebonen maar ook voor gemalen koffie.

De De’Longhi ECAM22.110 (SB) kreeg als eindcijfer een 7,8 en scoorde vooral hoog op energieverbruik (7,9), temperatuur (9,4) en gebruiksgemak (8,7). Een mooie eindscore en een verdiende prijs vinden wij!

Het design van de Delonghi ECAM 22.110

De Delonghi ECAM 22.110 SB Magnifica is een prachtige zilveren volautomaat met een stoompijpje en display. De machine heeft een luxe uitstraling en is een echte eyecatcher in de keuken. De zwarte variant, de Delonghi ECAM 22.110 Magnifica heeft een wat strakkere uitstraling door de donkere kleur. Deze machine past in elke keuken en heeft een compact formaat.

Online bestellen bij Koffiediscounter.nl

Beide machines zijn door de Consumentenbond beloond met de titel ‘Beste uit de Test’ en niet voor niks. De machines zijn beide te koop bij Koffiediscounter.nl en bestellingen op werkdagen voor 20:00 geplaatst, worden de volgende werkdag nog geleverd. Wil je weten wat onze andere klanten van deze machines vonden? Lees dan hier hun reviews op de productpagina terug en laat je overtuigen. Geniet thuis van een heerlijke sterke espresso en een cappuccino met fluweelzacht melkschuim.

Bestel hier de Delonghi ECAM 22.110 SB Magnifica of hier de Delonghi ECAM 22.110 Magnifica.

Wil je de machine in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom op de Bronsstraat 10 in Naarden? Is dit iets te ver weg, bekijk dan de Digitale Verkoper video op de productpagina.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top