Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 28 februari 2014

De’Longhi gratis giftbox

De’Longhi heeft weer een leuke actie op haar volautomtische espresso apparaten. Je krijgt namelijk een gratis koffie giftbox cadeau!

De’Longhi espresso machines

Eigenlijk ligt het kiezen voor een De’longhi koffiemachine redelijk voor de hand. Geniet met slechts één druk op de knop van een espresso, cappuccino of latte macchiato. Dankzij het gepatenteerde melksysteem is de machine eenvoudig te reinigen. Ook het onderhoud is makkelijk dankzij de uitneembare zetgroep. De duurzame koffiemolen gaat super lang mee en is van de hoogste kwaliteit. Je krijgt nu een gratis giftbox bij aankoop van een De’Longhi espresso apparaat.

Giftbox 1

In Giftbox 1 zitten twee blikken Illy espressobonen en twee fles De’Longhi EcoDecalk Mini en je krijgt dit pakket bij aankoop van een ECAM22.110.B en ECAM22.110.SB

Giftbox 2

In Giftbox 2 zitten vier blikken Illy espressobonen, twee flesjes De’Longhi EcoDeclak Mini en één flesje MilkClean. Dit pakket krijg je bij aankoop van een ECAM23.460.S, ECAM23.460.B, ECAM25.462.S, ECAM26.455 en ECAM28.465.M

Wat moet je doen?

Koop in de actieperiode van 1 maart t/m 30 april 2014 een De’Longhi espresso apparaat, zie hierboven de actiemodellen. Ga naar de De’longhi actie site en meld je aan. Je leest hier precies wat je moet doen om je giftpakket thuis te ontvangen. Lees hier alle actievoorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top