Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 september 2013

De nieuwe Miele Barista CM6

Midden oktober komt Miele met de nieuwe Barista CM6 op de markt. Voor het perfecte kopje koffie hoef je nu geen echte barista meer te zijn, het enige wat je nodig hebt is de Barista CM6. De machine is eenvoudig in gebruik en nu kan iedereen een heerlijke koffiedrank maken!

Unieke features

Een unieke features van de CM6 is de OneTouch for Two. Zo geniet je dubbel van de ultieme vorm van smaak. Zet twee dranken met slechts één druk op de knop. Met de CM6 zet je een heerlijke kop espresso, maar ook een cappuccino of latte macchiato. De CM6 is tot in detail geperfectioneerd en het resultaat is subliem. Een aromatische koffie gezet met een comfortabele bediening en een prachtig design.

CM6

De Miele CM6 apparaten zijn voorzien van tal van handige snufjes. Zo kun je de koffie-uitloop verstellen, heeft hij een verwarmd kopjesplateau, programmeer je vier gebruikersprofielen en kun je ook nog individuele voorkeuren instellen.

Wanneer je een drank bereidt met melk wordt na gebruik de melkleiding automatisch gereinigd. Het filtersysteem is makkelijk uitneembaar en veel onderdelen van de CM6 zijn vaatwasser bestendig. De Miele CM6 serie is half oktober beschikbaar en bestel je natuurlijk bij Koffiediscounter.nl
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top