Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 oktober 2012

De Superdeals van Koffiediscounter.nl

Koffiediscounter.nl en de andere webshops van Tom Coronel hebben weer een folder uitgebracht. De ‘Superdeals’ deze keer. In deze folder vind je alleen maar super scherpe aanbiedingen van o.a. Koffiediscounter.nl, Plasma-Discounter.nl, Wasmachine.nl en Gamediscounter.com.

Onze Superdeals

Philips Saeco Intelia HD8753-11
Met slechts één druk op de knop geniet je van de perfecte koffie. Of van een espresso of cappuccino natuurlijk. Naast dat je gemakkelijk koffie zet is dit apparaat ook makkelijk schoon te maken dankzij het automatische reiniging- en ontkalkingssysteem.

Bosch TES70129RW
Met deze volautomaat zet je een heerlijke latte macchiato of cappuccino, maar je kan er ook handig een kopje thee mee zetten! Behoefte aan een flinke shot koffie? Gebruik dan de Double Shot-functie, zo zet je extra sterke koffie zonder in te leveren op het aroma.

Senseo Sarista Deep Black/White
Senseo’s nieuwe parade paardje is toch wel de Senseo Sarista. Verkrijgbaar in twee varianten. De Senseo Sarista combineert Italiaans vakmanschap met de laatste technologie en innovatie. De Sarista maakt gebruik van bonen maar gebruikt geen druk zoals espressomachines wel doen. En dankzij de verschillende blends is er voor iedere smaak een bonensoort!

Siemens TK529NL
Espresso drinken zoals die in Italië ook wordt geserveerd? Dan moet je de Siemens TK529NL proberen. Geniet van een heerlijke koffie, espresso of cappuccino of van een kop thee! Dit dankzij de heet water-functie. Ook is dit apparaat elegant en stijlvol, dus het zal zeker niet misstaan in de keuken!

Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Bekijk hier de hele folder met veel meer Super Deals!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top