Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 januari 2010

DeLonghi Compact Intensa (ECAM serie): compleet en compact espresso apparaat

De verkoop van volautomatische espressotoestellen floreert. Met deze koffiemachines smaakt uw dagelijkse koffie precies zoals in een restaurant of bar. Kiest u voor een volautomatisch espresso apparaat dan waardeert u koffie die gezet is volgens de regels van de ‘koffie kunst’. De’Longhi is zo’n merk dat weet hoe goede koffie moet smaken. Geen wonder dat hun apparaten een groot succes zijn. Hier de jongste telg van de familie!

De’Longhi Compact Intensa

De De’Longhi Compact Intensa is een geweldig apparaat voor diegene die beschikt over een niet al te royale keuken en/of diegene die liever zijn werkblad vrijhoudt voor het echte keukenwerk. Ondanks de compacte uitvoering zijn de mogelijkheden van dit espresso apparaat uitgebreid.

Italiaanse Espresso specialist

De Italiaanse espressospecialist De’Longhi nam de uitdaging aan en ontwikkelde met deze Compact Intensa een espresso-apparaat dat alle kwaliteiten van een volautomatisch toestel combineert en nog compact is ook.

Kleur en afmeting

De Intensa is er in zwart of zilvergrijs glanzend en heeft de volgende afmetingen: B23,8 cm x H 33,8 cm x D 43 cm.

Constante temperatuur

De Intensa is voorzien van een nieuw, gepatenteerd thermoblocksysteem dat zorgt voor de bereiding van de perfecte espresso en de ideale en constante temperatuur verzekert. De compacte en gepatenteerde zetgroep bevindt zich aan de zijkant van het toestel en is gemakkelijk toegankelijk en uitneembaar.

Koffiebonen en gemalen koffie

Het apparaat kan zowel met gemalen koffie als met bonen worden gebruikt. Voor elke kop koffie maalt de Intensa de gekozen hoeveelheid bonen vers en gebruikt ze volledig op, zodat er geen restjes in het toestel achterblijven. De geïntegreerde molen beschikt over 13 standen. Het reservoir (150 g) voor de koffiebonen kan worden afgesloten zodat de aroma’s beter bewaard blijven.
De Intensa staat synoniem voor koffie op maat: van een kleine espresso tot een grote lungo, 1 of 2 koppen, warm of heet water, 6 tot 14 g koffie, met een zeer mild tot zeer pittig aroma. Verder zijn er 4 waterhoeveelheden voorgeprogrammeerd en is er een instelbare geheugentoets.
Cappuccino maken geen probleem
Zin in een echte cappuccino? Afhankelijk van het model zorgt het roestvrijstalen cappuccinosysteem of de ‘rapid cappuccinofunctie’ voor de perfecte royale melkschuimkraag. Doordat de koffie-uitloop in de hoogte verstelbaar is, passen ook hoge Latte Macchiatoglazen er probleemloos onder.
Makkelijk te bedienen
De Intensa bedienen is kinderspel. Op het digitale display staan symbolen/tekstlijnen die duidelijke taal spreken. Voor het bereiden van elk type koffie is 1 knop nodig. Ook is het apparaat uitgerust met een speciale spaarstand waardoor minder energie verbruikt wordt wanneer het niet in werking en toch ingeschakeld is.
Makkelijk in onderhoud
Over het onderhoud van INTENSA kunnen we kort zijn. Dankzij de automatische ontkalkings- en spoelprogramma’s volstaat één druk op de knop. Het waterreservoir van 1,7 l, evenals de opvangbakjes voor koffiedrab en water zijn vaatwasmachinebestendig.
Verkoopinformatie
De Intensa is vanaf najaar 2009 verkrijgbaar in Nederland. De adviesverkoopprijs is 649,- euro voor de zwarte hoogglansversie (ECAM 23210) en 749,- euro voor het zilvergrijze model (ECAM 23420).

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Kijk op www.koffiediscounter.nl of kom langs in onze showroom in Naarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top