Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 26 juni 2014

DeLonghi Eletta Cappuccino 44.660B ‘Beste uit de Test’ Consumentenbond

Yes, de De’Longhi Eletta Cappuccino is in juni door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de Test’. De machine kreeg als eindcijfer een 7,6 vanwege het grote bonenreservoir, het fluweelachtige melkschuim en het gebruiksvriendelijke melksysteem met spoelmogelijkheid.

Eletta Cappuccino 44.660B

Maar dat was natuurlijk niet alles. De De’Longhi 44.660B is afgewerkt in luxe RVS en voorzien van een blauwverlicht display. Het extra stoompijpje kan je gebruiken voor heet water of stoom en ook zit er een warmhoudplaat voor je kopjes op. De espressomachine werkt met koffiebonen én gemalen koffie. Bovendien kan je zelf kiezen uit een espresso of lungo en kies je voor een extra licht of extra sterk aroma.

De DeLonghi Eletta Cappuccino kreeg van de Consumentenbond hoge cijfers op onder andere gebruiksgemak (9,0), temperatuur (9,2) en gebruiksaanwijzing (8,7).

My Milk

Met één druk op de knop zet jij een heerlijke cappuccino. Maar ook andere koffiedranken met melk zoals een Flat White of Espresso Macchiato. Je kan zelfs je favoriete melkbereidingen personaliseren met de knop ‘My Milk’.

Stel je eigen koffie samen

Met de De’Longhi Eletta kan je veel zelf instellen. Zo bepaal je zelf de hoeveelheid water die gebruikt wordt, maar ook de hoeveelheid koffie en de maalstand.

Eenvoudig te reinigen

Deze ‘Beste uit de Test’ espressomachine heeft een Real AutoClean toets en een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma. De Real AutoClean toets zorgt ervoor dat het cappuccinosysteem automatisch wordt gereinigd en weer kan worden gebruikt.

Service aan huis

Wanneer je De’Longhi machine kapot is hoef je deze niet terug te brengen naar de winkel. Neem contact op met De’Longhi via 076-5233600 en je apparaat wordt bij je thuis gemaakt. Wat een luxe!
Bestel nu!
Al met al meer dan genoeg reden voor de Consumentenbond om de DeLonghi Eletta Cappuccino 44.660B te bekronen met de titel ‘Beste uit de Test’. Bestel hier direct deze machine of lees meer informatie. Bestellingen op werkdagen voor 20:00 geplaatst, worden de volgende dag geleverd.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top