Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 21 december 2012

DeLonghi ESAM 6900 espressomachine schenkt ook warme chocolademelk

Met de DeLonghi ESAM 6900 PrimaDonna Exclusive zet je naast de lekkerste koffievariaties ook overheerlijke warme chocolademelk.

Warme chocolademelk in een handomdraai

Wat is er in de winter lekkerder dan met een warme kop chocolademelk op de bank zitten als het buiten koud is? DeLonhi biedt de oplossing: een volautomatisch koffiezetapparaat dat ook warme chocolademelk schenkt. Geen gedoe meer met pannetjes melk en chocoladepoeder. Deze DeLonghi neemt je die vervelende klus uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten!

Deze volautomaat van Delonghi voorziet je naast chocolademelk ook van allerlei andere gemakken. Zet een espresso, caffe latte, cappuccino of latte macchiato in een handomdraai. Dankzij de ‘Long Coffee’-functie behoort ook een kop doorgelopen ontbijtkoffie tot de mogelijkheden. Met de keuzetoetsen snel je bovendien ook zelf de koffiehoeveelheid, temperatuur en sterkte in en de externe thermoskoeler staat garant voor perfect melkschuim.

Automatische reiniging

Een ander groot voordeel van de DeLonghi ESAM 6900 PrimaDonna Exclusive is dat de reiniging volautomatisch gebeurt. Je zet de draaischakelaar naast de melkkan op ‘clean’ en de machine reinigt zelfstandig alle melkleidingen en –mondstukken. Daarnaast is ook de zetgroep eenvoudig te verwijderen zodat je hem makkelijk onder stromend water afspoelt.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top