Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 april 2014

Een heerlijke, verfrissende Milky Melon

Maak nu een speciale Milky Melon voor vier personen met dit recept voor de melkschuimer. Een verfrissend drankje dat lekker is voor in de zomer of als toetje en waar je zeker weten je visite mee verrast!

Milky Melon

De Milky Melon is een luchtig, verfrissend en fruitig drankje. Dit komt voornamelijk door het watermeloensiroop en het koude melkschuim. Je maakt deze speciale melkspecialiteit voor vier personen met een melkschuimer. Verras je vrienden na het eten met een heel bijzonder ijsje of als je lekker met z’n allen op het balkon van de zon zitten te genieten. Heerlijk als verfrissing!

Ingrediënten

De volgende ingrediënten heb je nodig voor de Milky Melon:
• Verse melk
• 80 ml watermeloensiroop
• 16 ijsblokjes
• 4 tl suikers

Voor 1 kopje deel je alle ingrediënten door 4.

Bereiding

Je giet 20 ml watermeloensiroop in ieder glas. Daarna bereid je een portie koud melkschuim met je melkopschuimer. Tijdens de bereiding van je melkschuim haal je de afdekking eraf en voeg je het suiker langzaam toe. Zodra de melkschuimer klaar is, verdeel je het koude, gezoete melkschuim over de 4 glazen. Als laatste voeg je de ijsklontjes toe.

Nog een tip: Serveer de Milky Melon met een schijfje watermeloen en laat een kleine hoeveelheid siroop langs de randen van de glazen lopen voor een trendy-effect. Je serveert de melkspecialiteit met een rietje. Roer het om en geniet van een heerlijk, verfrissend en verrassend drankje!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top