Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 september 2014

Een week lang korting!

De komende week staan de Superdeals centraal bij Koffiediscounter.nl. De site staat boordevol aanbiedingen. T/m 1 oktober profiteer je van hoge kortingen want onze Superdeals zijn er weer!

Superdeals

De komende week staat helemaal in het teken van de Superdeals. Producten die meedoen aan deze actie zijn te herkennen aan het special Superdeal logo. Naast dat je van veel voordeel geniet, geldt voor als onze producten, op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Blader onze online folder door

Bekijk hier de online folder voor alle aanbiedingen.

Hieronder een greep uit het Koffiediscounter.nl assortiment:

Siemens EQ6 TE603201RW volautomaat. Nu met €50,- cashback en dus betaal je maar €799,-. Deze machine heeft een pompdruk van 15 bar en touch bediening.

De Saeco Minuto is een compacte volautomaat met verstelbare koffiehouder en automatisch reinigingsprogramma. Je koopt deze machine deze week van €499,- voor €399,-.

De Saeco Intuita HD8750/11 is een prachtige volautomatische espressomachine waar je nu drie jaar garantie op krijgt én een gratis glazenset. Nu te koop voor maar €269,-.

De De’Longhi Prima Donna XS is een volledig afgewerkte volautomaat in RVS. Je krijgt naast een gratis workshop ook nog eens een ijsmachine cadeau. Deze compacte espressomachine koop je tijdens de Superdeal week voor €999,-.

Voor €849,- koop je nu de De’Longhi Eletta Cappuccino. Deze machine is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de Test’ en dat is natuurlijk niet zonder reden.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top