Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 juli 2010

Espresso-apparaat uitzoeken, waar let je op?

Je houdt van een lekkere kop koffie, en je bent toe aan een goed espresso-apparaat. Dan hoef je echt geen kunstenaar te zijn om een goed espresso apparaat in huis te halen. Maar het uitkiezen van een espresso apparaat kan nog wel eens lastig zijn. Daarom hier een paar aandachtspunten.

Wat moet jouw espressoapparaat kunnen?

Bedenk welke mogelijkheden je veel gaat gebruiken. Houd je bijvoorbeeld erg van een latte of cappuccino, kies dan een espressomachine met goede stoom mogelijkheden om melk mee op te warmen of melkschuim mee te maken.

Espressomachine instellingen

Bedenk wat voor instellings mogelijkheden je wilt hebben. Er zijn bijvoorbeeld veel espressoapparaten waar je je eigen favoriete smaken kunt instellen, zodat je keer op keer het perfecte kopje maakt, met een druk op de knop. Dit is extra handig als er in je huishouden meerder mensen wonen die van verschillende soorten espresso houden.

De espresso gebruiker

Bedenk wie de espressomachine gaat gebruiken. Is de hoofdgebruiker een semi professionele espresso zetter, dan geeft deze persoon waarschijnlijk de voorkeur aan een espressoapparaat met zo min mogelijk standaard instellingen, zodat alles met de hand kan worden afgesteld. Voor iemand die weinig ervaring heeft met het zetten van espresso, is een automatisch espressoapparaat handiger.

Bij KoffieDiscounter hebben we het espressoapparaat dat bij jou past. Laat je informeren door onze experts!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top