Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 februari 2010

Espresso, meer dan alleen lekkere koffie

Zin in een kopje koffie? Kies dan voor een espresso. Espresso heeft niet alleen een lager cafeïnegehalte dan gewone koffie, maar het belooft ons meer gezelligheid, het stimuleert de geest en het bevordert de creativiteit!

Ingrediënten

Goed, wat hebben we nodig voor zo’n espresso? Heel simpel, water en versgemalen koffiebonen. Tijdens de bereidingswijze moet de temperatuur 90 graden zijn, omdat bij een te hoge temperatuur de koffie kan verbranden en daardoor de aroma verloren gaat.

Espresso bevordert creativiteit

Maar espresso gaat verder dan alleen een goed bereid kopje koffie met een laag cafeïne gehalte. Want niet alleen de lekkere smaak is de reden waarom er miljarden mensen per jaar zoveel espresso drinken. Maar wist u al dat espresso de geest stimuleert, de zintuigen streelt en uw creativiteit bevordert?

Espresso geeft dubbel genot

Het genot van espresso gaat dus veel verder dan alleen dat ene kleine moment van genot. Het genot van een goede espresso is dus geen moment opname maar langdurig!

Meer informatie

Bent u opzoek naar een espresso automaat of goede koffiebonen voor een lekkere espresso? Hier bij koffiediscounter.nl hebben we verschillende espresso apparaten en allerlei soorten koffiebonen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top