Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 mei 2011

Espressomachines, de 5 best verkochte espressomachines mei 2011!

Steeds meer mensen willen thuis kunnen genieten van de lekkerste koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato's. Hier de vijf meest verkochte espressomachines van mei 2011.

1. Philips Saeco Odea Giro II

De Philips Saeco Odea Giro II voorziet je van de lekkerste koffievariaties. Mooie volautomaat geschikt voor koffiebonen, topper!

2. Gaggia Titanium

Mooie volautomaat met RVS front. Al sinds lange tijd een hardloper onder de espressomachines. De Gaggia Titanium is verkozen tot ‘Best Reviewed’ door Kieskeurig in maart 2011.

3. Philips Saeco Talea Giro Plus

Koffie bereiden is kinderspel met de Talea Giro Plus. Kies je favoriete koffie met de draaiknop en klaar! Handig: het automatische ontkalking-en reinigingsprogramma van de Philips Saeco Talea Giro Plus.

4. Siemens TK58001/TK589NL

Alles in één espressomachine. Maak heerlijke Italiaanse koffievariaties ge¬woon thuis! De Siemens TK58001 en de TK589NL zijn beide geschikt voor koffiebonen en gemalen koffie.

5. Philips Saeco Odea Giro Plus

De Philips Saeco Odea Giro Plus heeft een chique en exclusieve look en levert ook nog eens topprestaties. Super lekkere koffie met een perfect, romig melklaagje dankzij de Rapid Steam functie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top