Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 februari 2016

Extra korting op je Saeco PicoBaristo!

Ben je op zoek naar een zeer geavanceerde volautomatische koffiemachine voor een schappelijke prijs? Sla dan nu je slag! Van 1 februari t/m 29 februari 2016 krijg jij namelijk €50 retour op de moderne Saeco PicoBaristo HD8927/01!

De Saeco PicoBaristo HD8927/01

Wat kun je van de Saeco PicoBaristo HD8927/01 verwachten? Een perfect kopje koffie op maat, waarbij je kiest uit vijf verschillende koffiesterktes en tien verschillende maalstanden. Bovendien maak je de lekkerste cappuccino en latte macchiato met een simpele druk op de knop. Het koffiezetapparaat is daarbij snel warm en maakt zichzelf schoon. Het fijnste gebruiksgemak wordt zo gecombineerd met de verrukkelijkste koffie.

Hoe werkt het?

Voor het ontvangen van de €50 cashback heb je een (digitale) foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode nodig. Ga naar de actiepagina van Phillips en vul het registratieformulier in, hier kun je ook de foto/scan van het aankoopbewijs en streepjescode uploaden. Het is ook mogelijk om de originele streepjescode, een kopie van het aankoopbewijs en de bevestigingsmail per post in te sturen. De poststempel geldt dan als officiële verzenddatum. Lees HIER de algemene voorwaarden.

Deze cashback-actie geldt van 1 februari 2016 t/m 29 februari 2016 bij aankoop van de Saeco PicoBaristo HD8927/01. Je inzending moet uiterlijk voor 14 maart 2016 bij Philips binnen zijn.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top