Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 oktober 2014

Gratis Coffee Care pakket bij De’Longhi Autentica modellen

Bij aanschaf van een De’Longhi autentica ETAM 29510B of 29510SB krijg je een gratis Coffee Care pakket cadeau.

De'Longhi ETAM29510

De De’Longhi ETAM 29510 is een volautomaat met nieuwe functies waardoor je nog meer koffiespecialiteiten kan zetten. Met de nieuwe Doppio+ toets zorgt ervoor dat je koffie zet met net dat beetje extra!

Gratis Coffee Care pakket

Met dit pakket heb je een complete reinigings- en onderhoudskit in huis. Door je koffiemachine regelmatig schoon te maken en te onderhouden zorgt je voor een betere kwaliteit koffie en houd je je espresso apparaat in optimale conditie.

De kit bestaat uit een ontkalker, een milk clean reiniger, een spatel, een borsteltje en een microvezeldoekje. De milk clean reiniger is om onderdelen schoon te maken die in aanraking komen met melk. Het borsteltje en het spateltje kun je gebruiken om het koffiedikbakje en het melkopzuigbakje te reinigen. Met het microvezeldoekje maak je de buitenkant van de machine schoon. Tot slot zit er ook nog een reactiestrookje in om de waterhardheid op te meten.

Bestel nu een De’Longhi autentica ETAM 29510B of 29510SB en je krijgt het coffee care pakket gratis. Het pakket wordt direct met je bestelling meegeleverd.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top