Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 juli 2015

Gratis ijsmachine en receptenboek bij De’Longhi espresso apparaat!

LET OP! Deze actie is verlopen. Voor huidige acties: check de actiepagina.

Met een De’Longhi espressomachine geniet je van een heerlijk sterke espresso of zachte cappuccino en van heerlijk zelfgemaakt ijs. IJs ja, dat klopt. Je krijgt namelijk een gratis ijsmachine en receptenboek cadeau bij aankoop van een De’Longhi volautomaat!

Waarom kiezen voor een De’Longhi?

Geniet van een espresso, cappuccino, caffe latte of latte macchiato met slechts één druk op de knop. Dankzij het gepatenteerde melkreservoir, wat bestaat uit slechts vijf onderdelen, is de machine makkelijk te reinigen. De zetgroep is uitneembaar en daardoor eenvoudig te onderhouden. De koffiemolen is duurzaam en conisch en zorgt voor de beste maling.
Dankzij het automatische spoeling- en ontkalkingsprogramma heb je naar schoonmaken nauwelijks omkijken. Daarnaast geniet je van de service aan huis mocht er onverwachts iets met je machine zijn.

Gratis ijsmachine en receptenboek

De Italianen staan niet alleen vanwege hun koffie bekend, maar ook vanwege het ijs! En daarom krijg je bij aankoop van een actiemodel De’Longhi espressomachine een gratis ijsmaker en receptenboek! Zo kan je een heerlijke espresso maken, met een verse ijs coupe!

Actieproducten
ECAM 22.110 SB Magnifica
ECAM 22.110 Magnifica
ECAM 22320SB MagnificaS
Autentica ETAM 29510B
Autentica ETAM 29510SB
ECAM23460S
Eletta Plus
Eletta Cappuccino 44660B
Eletta Cappuccino Top 45760W
ECAM28465M PrimaDonna S De Luxe
Prima Donna XS
Autentica ETAM 29620SB
Autentica ETAM 29660SB
ECAM 26455 BLB

Wat moet je doen?

Deze actie is geldig van 1 juli t/m 30 augustus 2015 en is geldig op de bovenstaande actiemodellen. Ga naar aankoop naar de De’Longhi actiesite en vul het aanmeldformulier in. Print de bevestigingsmail uit en stuur deze samen met de originele EAN/streepjescode uit en een kopie van je aankoopbewijs naar het adres wat in de mail vermeld staat. Lees hier alle actievoorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top