Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 januari 2014

Gratis koffieworkshop bij de Siemens EQ.8

Heb je onlangs een Siemens TE803209RW koffiemachine aangeschaft en zou je willen dat je koffie kunt zetten als een echte barista? Dat kan! Bij aanschaf van deze Siemens espressomachine krijg je nu tijdelijk een gratis koffieworkshop cadeau, zodat jij je cappuccino binnenkort bijvoorbeeld met een hartje erop kunt serveren.

Siemens TE803209RW

De Siemens TE803209RW is niet zomaar een volautomatische espressomachine en daarom kwam hij ook bij de Consumentenbond als beste uit de test. Deze volautomaat is voorzien van een One-Touch functie, Sensoflow en een minimale opwarmtijd. Verder is deze Siemens voorzien van hoogwaardig keramisch maalwerk en een LCD display met een interactief menu. Bovendien is hij eenvoudig schoon te maken en is de koffieuitloop in hoogte verstelbaar. En dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn prachtige uiterlijk van roestvrij staal! Lees hier alles over deze prachtige Siemens volautomaat.

Gratis koffieworkshop

Lijkt het jou wel wat om de fijne kneepjes van het vak te leren van een echte barista? Dat kan! In een 2,5 uur durende workshop maak je kennis met koffie in allerlei vormen. Leer hoe je thuis een hartje maakt in je cappuccino en geniet van heerlijke koffiespecials zoals bijvoorbeeld een Spaanse espresso met abrikozenlikeur. Dit alles gebeurt onder leiding van professionele barista Nick Pruis. Via deze pagina kun je alles lezen over de workshop. (ACTIE VERLOPEN!)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top