Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 juni 2013

Gratis workshop bij aanschaf van een Siemens EQ.7 Plus

Siemens heeft weer een geweldige aanbieding voor je. Koop je namelijk voor 30 juni 2013 een Siemens EQ.7 Plus actiemodel, dan ontvang je een gratis koffieworkshop ter waarde van 39 euro!

Siemens EQ.7 Plus

Met de Siemens EQ.7 Plus geniet je in een handomdraai van perfecte espresso’s, cappuccino’s en latte macchiato’s. Bovendien is de EQ.7 Plus gemakkelijk in gebruik en onderhoud. De EQ.7 Plus is zeer eenvoudig te bedienen. De waterleidingen in de espressoautomaat reinigen zichzelf automatisch na elke kop koffie.

Koffieworkshop

Bij aankoop van een actiemodel EQ.7 Plus ontvang je tijdelijk een gratis koffieworkshop ter waarde van 39 euro. Deelnemers worden getrakteerd op een inspirerende workshop onder leiding van onze professionele barista Nick Pruis. In een 2,5 uur durende sessie maak je kennis met koffie in allerlei vormen. De deelnemers aan de workshop kunnen flink oefenen en vervolgens kun je je ervaringen evenaren met een Siemens EQ.7 volautomatische espressomachine.

De actie is van toepassing op de volgende actiemodellen:
TE713201RW *
TE716211RW
TE716219RW *
* Nu tijdelijk met 100 euro retour!

Voorwaarden

De actie loopt t/m 30 juni 2013. Klik hier voor het online actieformulier. Vul deze in en stuur deze op naar Siemens. De inzendingen moeten voor 14 juli binnen zijn. Klik hier voor de actievoorwaarden. (ACTIE VERLOPEN!)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top