Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 29 november 2011

Hello espresso, goodbye Senseo koffie

Espresso is dé hit van het jaar 2011. Echte kwaliteitskoffie, thuis bereid met verse bonen. Een eigen koffiebar in je keuken. ’s Ochtends even lekker wakker worden aan de ontbijt tafel en ’s avonds genietend op de bank. De tijd van ‘even snel een kop koffie’ is voorbij. Neem de tijd voor koffie en omarm de espressomachine. Het Senseo apparaat mag terug in de kast!

Heb jij al een espressomachine of zit je nog aan de Senseo koffie?

Wanneer je al een espressomachine in huis hebt, hoeven we je natuurlijk niet te overtuigen. Maar drink jij nog steeds filterkoffie of is het gebruik van je Senseo er in geslopen? Stop! Nu is het moment om opnieuw te leren genieten van koffie. De geur, de smaak, het gevoel. Daar moet je tijd voor nemen. Een momentje voor jezelf.

Espressomachines zijn hip!

Espressomachines zijn helemaal hip. Je hoeft niet meer naar je favoriete koffiebar om de lekkerste koffie te krijgen. Je maakt hem nu gewoon helemaal zelf in je eigen huis! Het enige wat je nodig hebt is een espressomachine, goede koffiebonen en eventueel wat melk. Smaken verschillen, daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan espressomachines én koffiebonen!

Omarm espressomachines en zeg je Senseo apparaat vaarwel!

Wil je weten wat voor koffierecepten je allemaal kan maken. Bekijk alle koffie- en espressorecepten van Koffiediscounter.nl dan hier.

Kom gerust eens langs bij ons in Naarden voor een gratis demo én een lekker kopje koffie. Wij zullen je overtuigen dat Senseo koffie echt niet meer van deze tijd is. Bekijk hier al onze espressomachines online.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top