Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 juli 2012

Hoe meer melk in je koffie, hoe socialer?!

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het schijnt dat hoe meer melk je in je koffie doet, hoe socialer je op dat moment bent! Althans, dat blijkt uit recentelijk onderzoek in opdracht van Friesche Vlag.

Koffievariaties

Uit het onderzoek blijkt dat koffievariaties met melk het meest gedronken worden in het gezelschap van vrienden. Zwarte koffie daarentegen is meer iets wat je op je werk met collega’s drinkt. Dit is meer ‘even snel een bakkie doen’ terwijl je er met vrienden echt de tijd voor neemt. Het onderzoek gaat zelfs zo ver dat het stelt dat liefhebbers van cappuccino en latte macchiato zich gelukkiger en specialer voelen tijdens het koffiedrinken.

Macchiato meest sociaal

Volgens het onderzoek zijn mensen die zwarte koffie drinken het minst sociaal en hebben latte macchiato drinkers de beste sociale skills. Zij onderhouden het meeste persoonlijke contact met vrienden en bekenden en zijn het meest actief op social media als Facebook en Twitter.

Koffiediscounter.nl

Koffiediscounter.nl vindt dat iedereen gewoon lekker moet drinken wat hij of zij het allerlekkerst vindt! Is dat niet sociaal van ons?
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top