Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 oktober 2014

Illy trakteert bij jouw nieuwe Iperespresso machine!

Wees er snel bij, want illy trakteert! Ontvang een dinercheque t.w.v. € 50,- bij aanschaf van een nieuwe Iperespresso machine. Illy laat mensen graag thuis én buitenshuis genieten van de beste koffie die de natuur te bieden heeft.

Koffie, culinair én goed eten

Illy weet dat haar klanten niet alleen waarde hechtte aan hoogstaande koffie, maar ook aan culinair en goed eten. Daarom geeft illy bij aanschaf van een nieuwe Iperespresso machine een belevenis cadeau. Er is een selectie gemaakt van restaurants waar illy jou graag uitnodigt. Hiermee wordt jouw illy momentje nog specialer met een heerlijk avondje uiteten!

Actievoorwaarden

Bij aankoop van een deelnemende machine tussen 20 oktober en 31 december krijg je nu een dinercheque cadeau t.w.v. € 50,-. Op de actiesite van illy kan je je aanmelden en vind je ook de voorwaarden, deelnemende restaurants en het registratiegedeelte terug.

De volgende modellen doen mee aan de actie:
    X7.1 MIE Rood
    X7.1 MIE Wit
    X7.1 MIE Zwart
    X7.1 Sunrise Rio Yellow
    X7.1 Sunrise Trieste Lilac
    X7.1 Sunrise Tromso Green
    Y5 MIE Wit
    Y5 MIE Zwart
    Y1.1 MIE Pure Black

De dinercheque word naar je toegestuurd per post met een unieke code. Bij de betaling van het diner lever je de dinercheque in en krijg je recht tot € 50,- korting bij aangesloten locaties. De cheque kan verzilverd worden tussen 20 oktober 2014 en 1 juli 2015.

Buon Appetito!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top