Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 oktober 2010

Jura Ena 7 espresso apparaat best reviewed op Kieskeurig.nl

Het Jura Ena 7 espresso apparaat is het paradepaardje van Jura. Deze espressomachine is - voor zover bekend - één van de smalste volautomaten ter wereld. Deze koffiemachine wordt door zijn gebruikers erg gewaardeerd, en was dan ook best reviewed espresso apparaat van oktober op Kieskeurig.nl!

Populair espresso apparaat

De Jura Ena koffiemachines (Ena 3 en 5 serie) zijn echte hardlopers. In de eerste 18 maanden na de introductie van de Ena 3 en Ena 5 werden van deze smalle volautomaten al meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Nieuw in de reeks is de Jura Ena 7. Een compacte espressomachine van hoge kwaliteit. De Jura Ena 7 is slechts 23,8 cm breed, heeft een waterreservoir van 1, 1 liter en de koffie is natuurlijk geweldig!

Voordelen Jura Ena 7

Het verschil met de Ena 3 en Ena 5 espresso apparaten? De AROMA BOOST! Een handige functie voor koffie met nog meer smaak en een nog mooiere crèmelaag. Ook anders is het dashboard van de Jura Ena 7. Met slechts één druk op de knop kan je de meest uiteenlopende koffie specialiteiten produceren. Bovendien is het espresso apparaat erg energiezuinig, goed voor het milieu én je portemonnee!

Meer informatie

Klik hiervoor meer informatie over de Jura Ena 7 espressomachine.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top