Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 september 2010

Jura koffiemachines - tips voor gebruik en onderhoud van uw Jura espresso apparaat!

Espressomachines van Jura voorzien u van de heerlijkste koffie. Om de werking van Jura koffiemachines optimaal te houden, geven we u hier een aantal handige tips over gebruik en onderhoud van uw Jura espresso apparaat. Door middel van video’s legt onze Digitale Verkoper u uit hoe u optimaal kunt genieten van uw Jura espresso apparaat.

Tip: Jura koffiemachines ontkalken

Om een Jura espresso apparaat in topconditie te houden, moet deze een aantal keren per jaar worden ontkalkt met ontkalkingstabletten en reinigingstabletten. In het filmpje hieronder geeft onze Digitale Verkoper, een expert op het gebied van koffie machines, nog een aantal belangrijk tips over het ontkalken van uw Jura espresso apparaat. Kijk vooral even wanneer u een water filter aan uw Jura koffiemachine heeft toegevoegd!


Onderhoudsbeurt Jura espresso apparaat

Jura biedt bezitters van een Jura koffiemachines de mogelijkheid om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Deze Jura service beurt wordt aangeraden voor het langdurig functioneren van uw Jura espresso apparaat. Daarnaast zorgt de onderhoudsbeurt voor optimale kwaliteit van de koffie. In deze video geven wij u de belangrijkste informatie en tips over deze onderhoudsbeurt.


Tip voor extra lekkere, hete koffie met Jura koffiemachines

Een heerlijke cappuccino of espresso bereiden, is eenvoudig met een Jura espresso apparaat. Onze koffie-expert geeft u graag nog wat handige tips om uw favoriete koffie nóg lekkerder te maken. In het volgende filmpje ziet u wat het voorverwarmen van uw kopje kan doen met de smaak en kwaliteit van uw koffie!


Jura koffiemachines - lade terug plaatsen

De lekbak bewogen terwijl het Jura espresso apparaat nog bezig was? Gevolg hiervan is dat de lade van de espressomachine niet meer helemaal terug geplaatst kan worden. Een lastige situatie want het Jura espresso apparaat blijft om deze lade vragen. De oplossing is simpel, de Digitale Verkoper legt het u uit!


Schoonmaken Jura melkopschuimer / cappuccinatore

Wel hete melk maar geen melkschuim uit de melkopschuimer? De Digitale Verkoper heeft de oplossing. Deze expert op het gebied van Jura koffiemachines legt u in het onderstaande filmpje uit wat u moet doen!


Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top