Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 januari 2009

Jura Signature Hand Crafted

Onder de naam Jura Signature Hand Crafted brengt Jura een hele nieuwe en uiterst exclusieve lijn van koffiemachines op de markt. De apparaten zijn gemaakt van zeldzame materialen als walnoot, leer en swarovski modellen. Het betreft vijf modellen waarvan drie Jura Impressa koffiemachines en twee Jura Ena5 modellen.

Jura Impressa Z5

Als eerste deze (foto boven) Jura Impressa Z5 rhodium/kristal. Een geweldig apparaat met de perfectie van Jura en de kwaliteit van Zwiterse bodem. De glans van deze machine is te danken aan het edelmetaal Rhodium en natuurlijk aan de drie Swarovski kristallen die de Rotary Switch omranden!

IMPRESSA J5 Colombiaans walnoot

De tweede Impressa is de J5 afgewerkt met Colombiaans walnoot. Echt een superstrak design met hoogwaardige materialen. De koffiemachine heeft alles wat je van een Jura mag verwachten plus een beetje meer! Een prachtige accessoires in je woning.

IMPRESSA J5 IJsberk

De laatste van de Impressa modellen is de Impressa J5 ijsberk. Tja, wij wisten ook niet helemaal wat we onder IJsberk moesten verstaan, maar het is toch echt een plant! De IJsberk groeit in een onherbergzaam gebied in Siberie en is de afwerking van deze Jura Impressa J5. Een mooi en strak apparaat voor een mooi en strak interieur.

Jura Ena5

De Jura Ena5 modellen zijn de smallere versie van de meer traditionele Jura’s. Ondanks dat ze kleiner zijn, presteren ze net zo goed! De exclusieve Ena5 modellen zijn voorzien van … leer! Prachtig strak zoals deze Jura Ena in oranje bruin …

Of deze Jura Ena in knalrood leer. Voor wie durft!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top