Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 mei 2011

Koffie 3-daagse in Maastricht

Het is weer zover! Van woensdag 22 juni tot en met 24 juni 2011 vindt het grootste koffie evenement van de wereld plaats in Maastricht. World of Coffee Maastricht 2011.

World of Coffee Maastricht 2011

Nog even en dan wordt Maastricht overspoeld met koffie, koffiebonen en koffieliefhebbers. ’s Werelds grootste koffie evenement, georganiseerd door de Specialty Coffee Association of Europe (SCAE), staat weer voor de deur!

Maak kennis met...

Maak kennis met de laatste trends uit de koffie industrie en een tal van professionele workshops. En met vijf kampioenschappen in verschillende disciplines belooft deze koffie driedaagse een heus spektakel te worden. Wie maakt er bijvoorbeeld de beste cappuccino, wie is de beste in Latte Art en welke proever weet het best verschillende koffies van elkaar te onderscheiden.
Ook leer je elk stadium van het productieproces kennen, van boon tot het daadwerkelijke kopje koffie. Er zijn verschillende exposanten aanwezig, van bonen importeurs tot professionele barista’s en artisanale koffiebranders.

Kom en ervaar koffie!

Ervaar als bezoeker koffie in haar puurste vorm. Geniet van door professionals bereidde koffie en krijg de kans op zelf de kneepjes van het vak te leren tijdens diverse workshops. Uiteraard gegeven door experts. En heb je zin om even lekker te discussiëren? Doe dan mee met de paneldiscussies.

Maastricht verwelkomt alle koffieliefhebbers voor World of Coffee Maastricht 2011. Kom en ontdek de magische wereld van koffie.

Koffiediscounter.nl

Koffiediscounter.nl is dé webshop op het gebied van espresso apparaten, koffiemachines, koffie en koffiebonen. Koffiediscounter.nl voert grote merken als Saeco, Jura, Nespresso, Siemens en nog veel meer! Kwaliteitskoffie van o.a. Illy, Arabicaffe en Bazzara. Bekijk al onze producten op www.koffiediscounter.nl.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top