Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 13 april 2010

Koffie: capsules, bonen of toch gewoon gemalen?

Koffie kopen was vroeger heel gemakkelijk. Je had keuze uit bonen en.. bonen. Die moest je vervolgens zelf malen om een bakje koffie te zetten. Vandaag de dag komt koffie in vele varianten. Wij belichten de verschillende vormen die je kunt kopen en geven daarnaast een top tip om met het juiste koffie apparaat de lekkerste koffie te maken!

Capsules

Capsules of cupjes zijn iets duurder dan koffie pads, maar volgens velen stukken lekkerder. De Nespresso capsules zijn een uitvinding van Nestle, en Nespresso machines worden door vele fabrikanten gemaakt. De capsules, die tot negen maanden houdbaar zijn, komen in vele varianten waarvan de meeste espresso geven. Voor koffiecups kun je bij Koffiediscounter.nl terecht voor het exclusieve merk A Modo Mio van Lavazza. Maak 'm met de blitse Krups XN7505 Citiz & Co.

Koffiebonen

Sommige fijnproevers zweren bij bonen als het gaat om het maken van een lekker bakkie troost. Koffiebonen worden vaak verkocht in de 100% arabicabonen variant, maar ook melanges van arabica en robusta zijn volop verkrijgbaar. Er is ook een ruime keuze in cafeïnevrije varianten; dit waarborgt een optimale espresso beleving. Koffiediscounter.nl heeft koffie bonen in huis van Gaggia en Mediterraneo. Met de Gaggia Titanium zet je jouw espresso binnen een minuut op tafel!

Gemalen koffie

Je zou het bijna vergeten maar ‘gewone’ gemalen koffie in een pak is overal nog in overvloed te koop. Dat is niet zo raar, aangezien veel mensen nog altijd zweren bij een kop authentieke filterkoffie, om bijvoorbeeld ’s ochtends mee op te starten. Het Italiaanse merk Illy verkoopt gemalen koffie via Koffiediscounter.nl. Kies je voor een mooie espresso machine maar heb geen zin om bonen te malen? Ga dan voor een apparaat dat ook met gemalen koffie overweg kan! Benieuwd hoe dat werkt? Kom dan naar onze Siemens EQ7 demodagen !
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top