Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 maart 2011

Koffie Demo Dagen: Maak kennis met de Melitta en Philips Saeco espresso machines

Drinkt u nog steeds filter koffie? Maak kennis met de wereld van professionele espressomachines van o.a. Melitta en Philips Saeco tijdens de Koffie Demo Dagen van Koffiediscounter.nl powered by Tom Coronel.

Klaar met filter koffie?

Bent u er klaar mee? Die altijd eeuwige filter en de slappe koffie? Wij bieden u de oplossing! Koffiediscounter.nl heeft een breed scala aan espressomachines van grote merken en hoogwaardige kwaliteit.

Koffie Demo Dagen: Melitta en Philips Saeco

Koffiediscounter.nl organiseert in de maanden september, oktober, november én december de Koffie Demo Dagen. Hier worden diverse modellen getoond van o.a. Melitta en Philips Saeco. Er zijn professionals aanwezig die u uitleg geven over deze prachtige espresso apparaten en maken voor u de heerlijkste koffievariaties. Ze vertellen u alles wat u moet weten over onze espresso apparaten en wellicht delen ze met u het geheim van echt goede koffie zetten!

Laat u nu overtuigen en ervaar een kopje koffie uit een van onze prachtige en kwalitatieve espressomachines. Eens van onze koffie geproefd, dan wilt u niet meer terug naar de ouderwetse filter koffie.

Kom langs bij Koffiediscounter.nl

U bent welkom om langs te komen tijdens onze Koffie Demo Dagen! Bekijk ons groot assortiment aan professionele espressomachines. Geniet van een heerlijk vers gezet kopje koffie en voor al uw vragen kunt u bij onze professionals terecht. De Demo Dagen vinden plaats bij Koffiediscounter.nl op de Bronsstraat 10 in Naarden.

Agenda Koffie Demo Dagen 2011

3 september: Melitta
17 september: Melitta

8 oktober: Melitta
22 oktober: Melitta

12 november: Melitta
19 november: Melitta
26 november: Melitta

3 december: Melitta
10 december: Melitta
16 december: Melitta
19 t/m 24 december: Philips Saeco
27 t/m 31 december: Philips Saeco


Open van 10u tot 17u waarbij u de hele dag een demo kunt krijgen!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top