Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 juli 2014

Koffie kan helpen om cellulitis te verminderen

Uit onderzoek is gebleken dat koffie kan helpen met het probleem waar elke vrouw zich zorgen om maakt: cellulitis. De één heeft er meer last van een ander en sommige vrouwen zijn bereid alles te proberen. Na zalfje 1001 staat dé oplossing misschien wel gewoon in je keukenkastje. Uit onderzoek blijkt dat koffie namelijk de oplossing kan bieden. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Scrubben met koffie

Scrubben schijnt goed te zijn voor cellulitis, maar een scrub maken van koffie schijnt wonderen te verrichten. Om cellulitis te verminderen moet je je vetverbranding stimuleren. Het is een technisch verhaal maar de conclusie is dat cafeïne hiervoor zorgt. Cafeïne dringt goed door in de huis, maar hoe veel en diep ligt aan de manier waarop. Een scrub van gemalen koffie (en eventueel suiker) zou cellulitis verminderen. Masseer je benen met dit mengsel, spoel het af en je cellulitis zou minder goed zichtbaar zijn. Er zijn inmiddels heel wat onderzoek gedaan. Overigens blijkt wel dat er maar 1 cm afgaat van je heupen.

Het duurt echter wel twee uur voordat de cafeïne is ingetrokken in je huis, dus je moet er wel wat geduld voor hebben. Toch proberen? .

Zet dan hele slappe koffie waardoor er veel cafeïne in de gemalen koffie achterblijft. Je kan beter alleen natte koffie gebruiken en deze op de huis masseren. Laat het goedje minimaal twee uur intrekken en doe dit iedere dag een maand lang. Het onderzoek toont aan dat er een afslankend effect optreed. .

Ons lijkt het nogal veel moeite, wat jullie?

Overigens wordt koffie wel voor meer beauty trucjes gebruikt. Het wordt niet alleen gebruikt in cellulitiscrèmes, maar ook in afslank producten en tegen wallen! Ook zou het werken tegen haarverlies of kaalheid. Heb jij thuis een middeltje staan waar cafeïne in zit? Geloof jij erin of zijn dit fabeltjes?
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top