Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 september 2011

Koffie, koffie en nog eens koffie is wat jij nodig hebt om de herfst en winter door te komen!

Heb je nu al last van een winterdepressie? Daarmee de nadruk gelegd op de frisheid buiten, dat gedoe met de herfstjas weer uit de kast en de paraplu voor al die regen? En dat allemaal na een natte zomer en als het nog geen eens officieel herfst is. Geen zorgen want Koffiediscounter.nl biedt je de oplossing: koffie, koffie en nog eens koffie! Met de verkoop van heerlijke, verse koffiebonen en super luxe, strakke, maar vooral ook top volautomatische koffiemachines helpt Koffiediscounter.nl jou deze herfst en winter (en de jaren die volgen) er doorheen!

Koffie in een handomdraai

Leef helemaal op met de volautomatische koffiemachines van koffiediscounter.nl. Deze apparaten bieden jou zo veel meer als de afgelopen zomer heeft gedaan en de aankomende herfst en winter van plan zijn. Hiermee zet je de lekkerste, verste koffie in een handomdraai. Deze machines bieden voor ieder wat wils. Je kunt er cappuccino’s mee zetten, Caffe Latte, espresso of zelfs thee. En dat allemaal met één druk op de knop.

Top 5 volautomatische koffiemachines

Koffiediscounter.nl heeft onder andere een ruim assortiment aan volautomatische koffiemachines, hieronder zie je de top 5 volautomatische koffieapparaten door Koffiediscounter.nl zelf samengesteld:

1 Gaggia Titanium
2 Philips Saeco Talea Giro Plus RI9822
3 Delonghi ESAM 4200
4 Melitta Caffeo Bistro
5 Philips Saeco Royal Cappuccino RI9914

Showroom in Naarden

Bovenstaande machines zijn alle vijf in onze showroom in Naarden te bezichtigen. Dus ben je een echte koffiedrinker en wil je samen met de verse koffie en een volautomatische koffiemachine van Koffiediscounter.nl de herfst en winter door? Kom dus gerust langs en laat je informeren door een van onze medewerkers. Voor vragen of meer informatie kan je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top