Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 april 2014

Koffie van illy – uniek en geraffineerd

Illycaffè biedt koffieliefhebbers dé ideale koffie. Ze doen dit door het beste wat de natuur heeft aan te bieden. Dit wordt dan nog eens versterkt door een perfecte bewerking en bijna tachtig jaar aan kennis, ervaring en passie door de illy-familie.

Herkenbaar

De echte liefhebber herkent de smaak van illy meteen: fluweelzachte sensatie voor het gevoel, vleugje zoet die je meteen opmerkt, een evenwichtig dialoog tussen zure en bittere noten, bloemige en fruitige noten en noten van karamel, geroosterd brood en chocolade en de geur van amandelen en honing. Dit zorgt voor een heerlijke zoete sensatie en dan vooral voor de kenners die hun koffie zónder suiker drinken!

De landen van illy

Illy is ervan overtuigd dat koffie zijn identiteit ontleent aan het gebied waar die geteeld wordt. De landen waar illycaffè haar koffie vandaan haalt zijn Ethiopië, Colombia, Costa Rica, Brazilië, Guatemala en India. De koffie van illy neemt je mee naar die landen. Als je ze eenmaal proeft, zal je ze nooit meer vergeten.

Perfectie

Bij illy wordt er zorgvuldig uitgezocht welke cru’s (plantage die een eersteklasproduct oplevert. Dit woord wordt ook voor plantage van wijn en cacao gebruikt) gaan deelnemen. Dit is een lang proces, want iedere twee maanden proeven koffieproevers om na te gaan of de kenmerken waarvoor deze koffie is gekozen, nog steeds aanwezig zijn. Als ze worden toegevoegd aan de melange zijn ze maar liefst acht keer op proef gesteld!

De koffieproducten van illy

Diverse koffieproducten worden verkocht door illycaffè. Zo zijn er de Iperespresso Capsules, waarbij elke capsule die juiste dosis illy koffie bevat om een heerlijke espresso mee te zetten. Met de gemalen koffie geniet je thuis van de onmiskenbare melange van illy die samengesteld is uit negen beste Arabica soorten ter wereld. De bonen worden gebruikt door de thuis-barista die perfectie nastreeft! Bekijk het gehele assortiment illy koffie op Koffiediscounter.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top