Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 februari 2011

Koffie zonder zorgen met Koffie voor Elkaar!

De espresso apparaten van Koffiediscounter.nl zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat er onverwachts een storing optreedt. Niets is zo vervelend als wanneer dat net voor het weekend gebeurd, en je daar niet meer bij geholpen kan worden. Toch?

Voor een vast bedrag per maand lost ´Koffie voor Elkaar´ dit probleem voor je op. Zij bezorgen op elk moment van de dag een leenmachine bij je thuis zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden. Heb je dus gewoon nog een lekker kopje koffie in het weekend!

Koffie voor Elkaar biedt drie verschillende pakketten aan, namelijk: het pakket ‘Aardig voor Elkaar’, ‘Goed voor Elkaar’, en ‘Beste voor Elkaar’. Hieronder een overzicht.

Aardig voor Elkaar:

Voor een maandbedrag van € 4,95 krijg je volledige thuisservice binnen 48 uur na telefonische melding indien het probleem telefonisch niet oplosbaar is (maximaal 1 x per jaar), plus de beschikking over een eerste klas leenmachine gedurende de periode van onderhoud.

Goed voor Elkaar:

Voor een bedrag van € 6,95 per maand krijgt je koffiemachine bij een storing of defect een gratis onderhoudsbeurt. Bovendien ontvang je thuisservice binnen 24 uur na telefonische melding indien een storing of defect niet telefonisch oplosbaar is (maximaal 1 x per jaar), plus een eerste klas leenmachine gedurende de periode van onderhoud.

Beste voor Elkaar:

Wanneer je kiest voor het pakket van € 8,95 per maand weet je zeker dat je nooit extra kosten maakt. Bij storingen of defecten die niet telefonisch oplosbaar zijn ontvang je binnen 24 uur na telefonische melding thuisservice, een eerste klas leenmachine gedurende de periode van reparatie of onderhoud, en betaal je geen extra kosten voor onderhoud of reparatie. Met dit pakket heb je het simpelweg het beste voor elkaar.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top