Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 mei 2011

Koffie zorgt ervoor dat je alerter, blijer en fitter wordt

Koffie is goed voor je! Het geliefde drankje is goed voor je hoofd, wetenschappelijk onderzoek bewijst het.

Koffie geeft een boost

Dat een kopje koffie je in de ochtend goed doet, merken de meeste mensen wel aan het feit dat ze een boost krijgen. Maar nu is ontdekt dat cafeïne goed is voor je humeur, het maakt je fit én alerter.

Koffie maakt je blij

De geur van verse koffie op de vroege morgen maakt veel mensen blij. Koffie heeft een positieve invloed op je stemming. Naast dat koffie je alerter, blijer en fitter maakt, zorgt het er ook voor dat je je energiek voelt, vindingrijk, efficiënt en zelfverzekerd.

koffie zorgt voor mentale energie

Cafeïne geeft je mentale energie. Op momenten dat je moe bent, langdurig geestelijke inspanning hebt moeten leveren of wanneer je slaapgebrek hebt doet een kopje koffie soms wonderen. Bij oudere mensen zorgt koffie ervoor dat hun geheugenprestaties op niveau blijven, op korte én lange termijn. Dat de prestaties van de hersenen van oudere koffiedrinkers hoger zijn dan van niet koffiedrinkende mensen van dezelfde leeftijd wordt door steeds meer onderzoeken aangetoond.

Betere concentratie door koffie

Wanneer het soms moeilijk is om geconcentreerd te blijven zorgt koffie ervoor dat je alerter bent en je aandacht er beter bij kunt houden. Bijvoorbeeld tijdens een lange autorit, een slapeloze nacht of een after dinner dip. Koffie werkt in dit soort gevallen zelfs beter dan een power-nap! Ook zorgt cafeïne ervoor dat je meer uithoudingsvermogen hebt.

www.Koffiediscounter.nl

Dus heb je een keer wat extra energie nodig, neem dan een lekker kopje koffie. Koffiediscounter.nl heeft de beste espressomachines en overheerlijke koffiebonen!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top