Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 juli 2012

Koffiebonen, in alle soorten, maten en smaken!

Dat je bij Koffiediscounter.nl terecht kan voor een espresso apparaat is wel bekend. Maar ook voor de lekkerste koffie moet je bij ons zijn. Zo vind je bij ons een uitgebreid aanbod aan diverse koffiebonen. Tom Coronel Senior heeft zelfs speciaal voor Koffiediscounter.nl unieke koffiebonen ontwikkeld!

Smaken verschillen

Zoveel mensen en dus zoveel smaken. Iedereen drinkt zijn of haar koffie op zijn of haar manier, dat is duidelijk. Maar weet wel, goede koffiebonen maken of breken een goede koffie.

Hier een paar van onze populairste koffiebonen:

Caffe Coronel 100% Arabica Top Class
100% Arabica bonen, Italiaanse branding, zacht en zoetig maar vol van smaak. Dat zijn de Caffe Coronel koffiebonen. Deze bonen hebben een extreem lage zuurgraad, laag cafeïne gehalte maar wel een fruitige nasmaak.

Bravicaffe Arabica
De Bravicaffe Arabica bonen hebben een laag cafeïne gehalte en een laag plantaardig vet niveau. Bravicaffe wordt veel in Italiaanse koffiebars geschonken en stamt al uit 1952. Deze koffiebonen hebben een volle smaak, maar voelen niet bitter, zuur of te sterk aan. Geniet van een sublieme nasmaak en met de juiste afstelling van je espresso apparaat geniet je ook van een verrassende crèmelaag.

Bazzara Top Class
De naam zegt het al, Top Class. De koffie is wat duurder, maar is dan ook bedoeld voor de verwende espresso- en koffiedrinkers onder ons. De echte cappuccino liefhebbers zullen voor deze boon kiezen vanwege de zachte smaak, maar toch vol. De fijnproevers zullen zelfs in de nasmaak een hint van chocolade terug proeven!

Arabicaffe Mediterraneo Blu
100% Arabica bonen van ongekende zachtgheid. Volgens de kenners is deze koffie zeer geschikt voor een zachte espresso of een gewone koffie met een volle nasmaak waarin je ook een vleugje chocolade terug proeft. Liever een cappuccino of latte macchiato? Met deze bonen krijg je een extra zachte smaak.

Koffiepakket
Kun je niet kiezen uit de bovenstaande koffiesoorten? Klinken ze allemaal erg lekker in de oren? Ga dan voor ons koffiepakket. Een variatie van koffiebonen zodat je zelf kunt ontdekken welke boon het beste bij je past.

Bekijk hier ons volledige assortiment aan koffiebonen.

Like us on Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top