Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 26 juni 2013

Koffiediscounter.nl beste espresso webshop van 2013!

Koffiediscounter.nl is dé beste espresso webshop van 2013 volgens WUA. Koffiediscounter.nl kreeg de hoogste beoordeling en staat hiermee boven Wehkamp.nl en Mediamarkt.nl. Uit de test blijkt dat Koffiediscounter.nl met name goed scoort op kwaliteit en vertrouwen.

WUA!

WUA is een bedrijf dat onderzoek doet naar websites. Onlangs voerde zij een groot onderzoek uit naar espresso webshops. Hieruit blijkt dat respondenten Koffiediscounter.nl overzichtelijk vinden en dat zij met behulp van de filters en omschrijvingen gemakkelijk een keuze kunnen maken. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en ook vinden zij de site betrouwbaar en professioneel.

Koffiediscounter.nl op nummer 1

In 2011 stond Koffiediscounter.nl nog op nummer drie in het WUA onderzoek en nu, twee jaar later, op nummer één! Hiermee staat Koffiediscounter.nl boven grote spelers als Wehkamp.nl en Mediamarkt. De respondenten vinden de ‘Top 10’-knop fijn en ook de Digitale Verkoper bij de producten wordt gewaardeerd!

“Ik zou deze site aanraden als iemand zich echt wil verdiepen in de espresso apparaten, er staat zoveel informatie op!” aldus één van de respondenten.

Alle espresso apparaten op Koffiediscounter.nl zijn voorzien van een professionele, duidelijke uitleg en de Digitale Verkoper laat de espressomachines van alle kanten zien zodat de consument precies weet waar hij aan toe is. Duidelijke en juiste informatieverstrekking staat bij Koffiediscounter hoog in het vaandel en deze titel is een kroon op ons werk. Natuurlijk blijven wij ons ontwikkelen zodat we ook volgend jaar weer op nummer 1 staan!

WUA! resultaten

De complete top 5

1. Koffiediscounter.nl
2. Bol.com
3. Mediamarkt.nl
4. Wehkamp.nl
5. BCC.nl

Lees hier meer over dit WUA! onderzoek.

Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top