Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 februari 2011

Koffiediscounter.nl beste webshop voor luxe espresso apparaten

Koffiediscounter.nl scoort, met een derde positie, super goed tijdens het onafhankelijke online onderzoek van WUA!. De respondenten van WUA! gaven Koffiediscounter.nl de hoogste score van alle actieve webshops. Alleen vergelijkingssite Kieskeurig.nl wist een hogere score te behalen. Koffiediscounter.nl laat grote spelers als MediaMarkt.nl, BCC.nl, ScheerenFoppen.nl, Nespresso.com, Philips.nl, Krups.nl maar ook VERGELIJK.nl en Consumentenbond.nl achter zich.

In januari voerde WUA!, marktleider in Nederland op het gebied van online concurrentieanalyse, een Web Performance Scan uit. De opdracht voor respondenten was om zich vrij te oriënteren op een luxe espresso apparaat. In totaal gaven zij 205 beoordelingen over 73 verschillende websites.

De onderzoeksresultaten

Koffiediscounter.nl scoorde vooral goed op ‘kwaliteit’, ‘informatiewaarde’. Kieskeurig.nl eindigde op de tweede plaats en had als sterke punten ‘eerste indruk’ en ‘vertrouwen’. Modern.nl kwam als beste uit de bus, maar is niet meer actief als webshop vanwege faillissement van moederbedrijf Impact Retail.

Opsteker

Create2Fit directeur Tom Coronel, eigenaar van Koffiediscounter.nl: ‘Dit is wederom een enorme opsteker voor ons. Met name de score van 42,5% op vindbaarheid is gigantisch: één op de twee bezoekers die zich online oriënteert, komt dus uit op Koffiediscounter.nl! Dit is wat je als webondernemer wilt. Hier doe je het voor!’.

Voor het jaar 2010 stond voor Koffiediscounter.nl informatieverstrekking en vindbaarheid hoog in het vaandel. Alle producten op de site zijn voorzien van professionele en handige video presentaties – de digitale verkoper – waarbij een espresso apparaat van voor en achter en van binnen en buiten bekeken kan worden.

Create2Fit groeit!

Voor 2011 staat uitbreiding van Create2Fit, eigenaar van o.a. www.televisiewinkel.nl, www.koffiediscounter.nl, www.wasmachine.nl, www.barbecueshop.nl en www.sneeuwkettingen.com, op het programma. De onderneming lanceert begin dit jaar nog minimaal twee specialistische webshops. ‘Hierover binnenkort meer’, knipoogt Tom Coronel.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top