Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 maart 2010

Koffiediscounter.nl genomineerd voor Thuiswinkel Award

Naarden – Koffiediscounter.nl is genomineerd voor de Innovatie Award 2010. Uit talloze inzendingen heeft de vakjury van Stichting Nationale Thuiswinkel Awards uiteindelijk vier webwinkels genomineerd. Naast KoffieDiscounter.nl gingen de nominaties naar wehkamp.nl, tenpages.nl en thuisbezorgd.nl. Op 25 maart a.s. tijdens het Thuiswinkel Award gala wordt bekend gemaakt wie er met de felbegeerde Thuiswinkel Innovatie Award naar huis gaat!

Om in aanmerking te komen voor de Thuiswinkel Innovatie Award moet een webwinkel spraakmakend en vernieuwend zijn. Verder wordt er van het bedrijf verwacht dat ze gezonde ideeën ontwikkelen en implementeren in hun bedrijfsstrategie.

Belangrijke waardering

Tom Coronel over de nominatie: ‘Natuurlijk is deze nominatie een enorme opsteker! Het feit dat een onafhankelijke en deskundige vakjury aangeeft dat we innovatief en spraakmakend bezig zijn, voelt bijzonder goed! Na de succesvolle lancering van wasmachine.nl is deze nominatie voor KoffieDiscounter.nl weer een bewijs dat Create2fit een serieus bedrijf met serieuze ambities is.’

Verdediging

Donderdag 11 maart 2010 moet KoffieDiscounter.nl een 18-koppige vakjury overtuigen waarom zij de Innovatie Award 2010 verdienen. Op 25 maart a.s wordt, tijdens het welbekende Thuiswinkel Gala, de felbegeerde Innovatie Award uitgereikt.

‘Onze kracht is dat we altijd weer willen winnen. Ik heb dan ook al stiekem een plaatsje in mijn prijzenkast uitgeruimd en ga ervan uit dat de Thuiswinkel Innovatie Award met ons mee naar huis gaat’, lacht Tom Coronel.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top