Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 juni 2009

Koffiediscounter.nl maakt productinformatie visueel met YouTube filmpjes

Naarden - Ruim tweederde van alle producten en koffiesoorten op www.koffiediscounter.nl zijn voorzien van productinformatie die je kunt bekijken in plaats van lezen. De mogelijkheden en werking van koffiemachines worden door een koffie expert toegelicht en zijn te zien via YouTube filmpjes die in de site verwerkt zijn.

Nieuwe insteek

‘Een geheel nieuwe insteek van het aanbieden van product informatie aan je bezoekers’, vindt Tom Coronel, eigenaar van Koffiediscounter.nl. ‘Mensen zijn visueel ingesteld en uitgebreide informatie lezen op internet doet bijna niemand. Voor ons de trigger om opnames te maken van onze koffiemachines waarbij een expert de kenmerken en mogelijkheden van de apparaten exact weergeeft. Zo komt de verkoper bij je thuis, zullen we maar zeggen!’

Doel YouTube filmpjes

Het doel van de filmpjes is om de bezoekers op de website van www.koffiediscounter.nl te informeren over de espresso apparaten en om veel vragen weg te nemen. Daarnaast kan de bezoeker de koffiemachines in 3D zien en dat geeft al een heel ander gevoel dan een product op plaatje bekijken.

‘We merken dat veel vragen die we normaal per telefoon kregen, nu via de YouTube filmpjes op onze site worden beantwoord. En dat is voor ons het bewijs dat de visuele online productinformatie werkt’, vervolgt Coronel. ‘Koffiediscounter.nl was een eerste test. Nu blijkt dat het goed ontvangen wordt gaan we door met onze andere sites zoals Barbecueshop.nl en televisiewinkel.nl.’

Nieuwe showroom

Op dit moment werkt Create2Fit, moederbedrijf van koffiediscounter.nl, hard aan de opening van hun nieuwe showroom aan de Bronsstraat 8 in Naarden. Na de officiële opening, medio juli 2009, worden de andere sites voorzien van visuele productinformatie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top