Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 augustus 2011

Koffiediscounter.nl maakt van jou een top barista!

Heb jij altijd al een top barista willen zijn? Heb jij altijd al de lekkerste en mooiste koffie willen zetten? Vind je het niet alleen belangrijk dat de koffie goed van smaak en temperatuur is, maar vooral ook hoe het totaalplaatje er uitziet? Laat je dan door het ruime aanbod van koffiediscounter.nl meenemen en wordt je eigen top barista.

Wat is een barista eigenlijk?

Een barista houdt zich bezig met het bereiden van espresso en cappuccino, dit staat meestal in verband met Latte art. Als barista ben je een soort kunstenaar: je schenkt met een speciale techniek de geschuimde melk in de crèmelaag van een espresso waardoor er decoratieve ontwerpen ontstaan, zoals bijvoorbeeld blaadjes of hartjes.
Deze techniek vereist een hoge kwaliteit van je apparatuur en hiervoor is koffiediscounter.nl uitermate geschikt.
Koffiediscounter.nl biedt jou namelijk de mooiste espressomachines aan, waarmee je niet alleen de lekkerste koffie kan zetten, maar waar je tegelijkertijd ook de mogelijkheid creëert om jezelf tot een ware barista te ontwikkelen. Of je nou een Jura, een Philips, een Bosch of een Siemens koffiemachine koopt, het belangrijkste is de mogelijkheid tot het opschuimen van melk.

Top 10 koffie apparaten

Onderstaande top 10 van koffiediscounter.nl maakt je keuze voor het aanschaffen van het juiste espresso apparaat hopelijk iets gemakkelijker.

1. Philips Saeco Talea Giro plus RI9822
2. Gaggia Titanium
3. Jura Ena 7 Ristretto Black
4. Philips Saeco Odea Giro II Grey RI9754
5. Philips Saeco Aroma Stainless Steel RI9376
6. Siemens TK529NL
7. Melitta Caffeo Solo Zilver
8. Delonghi ESAM 4200
9. Delonghi EN720M
10. Philips Saeco Odea Giro Plus Black RI9755/11

Dutch Coffee Promotion

Mocht je nou al een top barista zijn of denk je dat je het in je hebt? Schrijf je dan in voor de jaarlijkse Dutch Coffee Promotion. Hier kun je tegen andere baristas strijden voor de Nederlandse Barista titel.

Koffiediscounter.nl biedt jou de kans om jezelf tot een top barista te ontplooien. Bezoek onze webshop en laat je meenemen door het ruime aanbod van koffiemachines of kom langs in onze showroom en laat je adviseren door één van onze medewerkers.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top