Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 augustus 2011

Koffiediscounter.nl top 3 espresso machines

Zoveel mensen, zoveel voorkeuren. Zoveel espressomachines, zoveel smaken. Gelukkig heeft Koffiediscounter.nl zo’n groot assortiment dat iedereen hier wel slaagt voor een espresso machine.

Top 3 espresso machines van Koffiediscounter.nl

Wat is er nou lekkerder dan de dag te beginnen met een kopje heerlijk vers gezette koffie. En niet zomaar een kopje koffie, maar koffie gemaakt van echte bonen. Die net vers gemalen zijn en dus de koffie een extra lekkere aroma meegeven. Koffiediscounter.nl heeft een top 3 voor je samengesteld met de best verkochte espresso machines. En natuurlijk vertellen we je erbij waarom…

1. Gaggia Titanium

De Gaggia Titanium is een volledig automatisch espresso apparaat. Deze espresso machine is door Kieskeurig uitgeroepen tot ‘Best Reviewed’ en dat is natuurlijk niet zomaar.. Met de Titanium is koffie zetten met verse bonen snel en gemakkelijk. Maak de lekkerste koffievariaties gewoon lekker thuis, wanneer jij er zin in hebt. Naast dat je met de Gaggia Titanium heerlijke koffie bereidt, is de robuuste machine ook nog een echte eyecatcher, die zeker niet misstaat op een je keukenblad.

2. Jura Ena 7 Ristretto Black

Zin in meer dan alleen koffie? Dan is de Jura Ena 7 Ristretto wat voor jou! Espresso met een vollere smaak en een heerlijk krachtige body, dat is het resultaat van de Jura Ena 7. Doordat de uitloop van de espresso machine gedraaid kan worden kun je makkelijk één of twee kopjes koffie bereiden. Deze zorgt overigens ook voor een héérlijke crèmelaag! Het compacte design maakt dat de Jura Ena 7 Ristretto de smalste volautomaat der wereld is. In deze espresso machine vind je dan ook geen onnodige poespas, maar alle functies die je echt nodig hebt om een heerlijke kop koffie te maken.

3. Philips Saeco Odea Giro II Grey RI9754

De Philips Saeco Odea Giro Grey New edition voorziet je van de heerlijke koffiesoorten. Espresso, cappuccino, latte machatio of gewoon een normale goede kop koffie. De lekkerste variaties maak je gewoon thuis. Doordat de maalgraad van de boden in te stellen is maak je koffie precies zoals jij ‘m graag drinkt! En dankzij de Rapid Steam functie maak je binnen een paar seconden heerlijk romig melkschuim. Een kopje koffie wordt nog lekkerder met de Philips Saeco Odea Giro II Grey RI9754.

Koffie voor Elkaar! bij Koffiediscounter.nl

Espresso machines van Koffiediscounter.nl zijn voor hoogwaardige kwaliteit, toch kan het een keer voorkomen dat er onverwachts een storing optreedt. Het zou vervelend zijn als dit net voor het weekend gebeurt, want het weekend zonder koffie doorkomen.. Sja..
Koffiediscounter.nl biedt de oplossing! Voor een vast bedrag per maand lost ‘Koffie voor Elkaar’ dit probleem voor je op! Zij bezorgen elk moment van de dag een leenmachine bij je thuis, zonder extra kosten. Zo kun je dus ook in het weekend van een kopje koffie genieten, terwijl je machine wordt gerepareerd. Wil je meer weten? Lees dan hier verder!
Koffiediscounter.nl
Koffiediscounter.nl is dé webwinkel op het gebied van espressomachines, Nespresso apparaten en koffiebonen. Met een voorraad van ruim 1000 espresso apparaten en een showroom ingericht met ruim 60 koffiemachines, 12 deskundige verkopers en een voorraad van ruim 1.000 espressomachine mogen we ons rustig de grootste espresso showroom van Nederland noemen. KoffieDiscounter.nl levert dagelijks espresso apparaten door heel Nederland en België. Het assortiment bestaat uit topmerken waaronder o.a. DeLonghi, Saeco, Siemens, Jura, Gaggia, Philips, Bosch, Francis Francis en Krups.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top