Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 juli 2014

Koffiediscounter.nl wenst Stichting Mannen voor KiKa succes!

Op zaterdag 19 en zondag 20 juli organiseert Mannen voor KiKa het 3e MvK-evenement! Bij dit evenement zullen verschillende activiteiten plaatsvinden die geld gaan opbrengen voor deze bijzondere stichting. Zo wordt er ook een loterij georganiseerd waaraan Koffiediscounter.nl een bijdrage levert!

Samen de strijd aan tegen kinderkanker

Mannen voor KiKa zet zich vrijwillig in voor kinderen met kanker. De stichting heeft als doel het werven van sponsors en donaties en het houden van acties en evenementen waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan kinderen met kanker en de zeven kinderkankercentra in Nederland. Daarom wordt het MvK evenement dit jaar voor de 3e keer georganiseerd.

Het evenement speelt zich af in Hapert (Noord-Brabant) in Landal Greenparks Het Vennebos. Naast activiteiten gaat het er natuurlijk ook om dat er zoveel mogelijk plezier wordt gemaakt. Daarom zijn er verschillende activiteiten voor kinderen, zoals kinderattracties en lopen er ook clowns rond! Op zaterdag is er zelfs een uilenshow en komen er artiesten langs om er een leuk feest van te maken. Op zondag kan je Bollo de Beer ontmoeten en maak je ook nog kans op mooie prijzen.

Check hier het gehele programma!

Koffiediscounter.nl doet ook een bijdrage!

Koffiediscounter.nl werd gevraagd om dit evenement te ondersteunen aan de hand van een sponsoring en daar wisten wij snel een antwoord op, want voor zo’n mooi evenement willen wij zeker wel een bijdrage leveren! Daarom is er een mooi item ter beschikking gesteld voor de loterij.

Wil jij graag een bijdrage leveren aan dit evenement? Ga dan zeker zaterdag 19 en zondag 20 juli langs bij het MvK Event! Wil je meer weten over deze stichting, neem dan een kijkje op hun website!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top