Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 december 2009

Koffiemachines van Siemens gaan erg goed

Koffiemachines vliegen als warme broodjes over de toonbank. Tegenwoordig wil men ook gewoon lekker thuis of op kantoor genieten van een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Een aantal hardlopers komt uit de Siemens familie. Het Duitse merk combineert namelijk topkwaliteit met een prachtig design. Wie wil dat nou niet? Hier meer over de koffiemachines van Siemens.

Siemens EQ7 serie

Elk jaar weer weet Siemens ons te verrassen met de mooiste koffiemachines. Onlangs introduceerden zij de EQ7 serie. Een lijn bestaande uit verschillende energiezuinige koffiemachines, die als ware eyecatcher pronken op uw keuken- en/of werkblad. Met name het energiezuinig aspect spreekt consumenten aan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de EQ 7 serie het goed doet in de top 10 meest verkochte espressoapparaten van KoffieDiscounter.nl.

Gebruiksvriendelijk en milieubewust

Waarom loopt de verkoop van deze espressoapparaten zo goed? Als eerst geldt dat deze volautomaten erg gebruiksvriendelijk zijn. Met één druk op de knop produceert u al een overheerlijke espresso, cappuccino, latte macchiato of een gewone kop koffie. Maar de EQ7 serie scoort vooral omdat deze espresso apparaten energiezuinig zijn. Zo hebben ze sensorgestuurde door-stroom elementen waardoor het water heet blijft. Het apparaat warmt het water alleen op wanneer het nodig is, de sensorgestuurde elementen doen de rest. Ideaal!

Speerpunten EQ7 serie

Naast energiezuinig en gebruiksvriendelijk is de EQ7 serie anders dan de rest. Zo heeft het systeem een automatisch programma voor ontkalken en schoonmaken, is de machine snel op temperatuur, fluisterstil, duurzaam en heeft het een exclusief design. Deze koffiemachines geven een goede melkschuim en een perfecte aroma. Een veelzijdig apparaat dus waar u snel en gemakkelijk een heerlijke koffievariant uit tovert.

RVS inbouw variant

Wilt u wel de overheerlijke koffie van de Siemens EQ.7 espressoapparaten, maar zoekt u een ruimtebesparende oplossing? Dan is er de EQ.7-inbouwvariant. Deze machine is een perfecte symbiose van techniek en design. Met een druk op de knop schuift het toestel automatisch naar voren, zodat de watertank, het bonenreservoir en het toebehoren moeiteloos bereikbaar zijn. Het innovatieve melkreservoir zorgt voor een perfect, romig melkschuim en is in de hoogte verstelbaar, zodat glazen die tot 15 cm hoog zijn, eronder passen. Deze machine maakt veruit het snelste kopje verse espresso en verbruikt bovendien zeer weinig energie.

Surpresso espresso-volautomaat

Naast de EQ7 serie is er de Surpresso serie bestaande uit vier modellen. Deze koffiemachines zijn innovatief, functioneel, ergonomisch verantwoord en kwalitatief zeer goed. De Surpresso serie is er o.a. in een stijlvolle pianolak, een prachtige witte en een RVS uitvoering. Alle modellen zijn voorzien van een Milk Whirl Systeem die zorgt voor een goede melkschuim, een in hoogte verstelbare koffie-uitloop en een Aroma Whirl System die zorgt voor een zeer volle en ronde koffiesmaak.

Daarnaast hebben de modellen van de Surpresso lijn een gebruiksvriendelijke dialoog-display waarop u taal, tijdstip, waterhardheid/filter, koffietemperatuur en ook het tijdstip voor inschakeling en uitschakeling kunt programmeren.
Surpresso Compact
Als variant op de Surpresso is er de Surpresso Compact serie bestaande uit drie verschillende modellen. Op KoffieDiscounter.nl zien we dat twee van deze Siemens apparaten (de Siemens TK58001 en de Siemens TK52001) in de top tien ‘best verkochte espresso apparaten’ staan. Dat is ook niet vreemd, want de Surpresso Compact apparaten zijn goed betaalbaar, hebben een fraai design en beschikken over een perfecte kwaliteit.
Voordelen Supresso Compact
De Supresso Compact volautomaten hebben een aantal voordelen. Zo nemen de machines weinig plek in! Verder is de gebruiksvriendelijke dialoog-display handig. U maakt met deze machine heel gemakkelijk een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. De Surpresso Compact automaten zijn geschikt voor koffiebonen maar ook voor gemalen koffie.
Speerpunten Surpresso Compact
Net als de EQ7 serie heeft ook de Compact serie een aantal speerpunten waardoor deze koffiemachines zich onderscheiden van de rest. Zo zijn deze machines voorzien van een uitneembaar melkreservoir, een Aroma Whirl systeem voor een perfect aroma en een Milk Whirl systeem voor een goede schuimlaag. Verder zijn de machine duurzaam, stil en hebben ze een fraai design.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top