Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 14 oktober 2010

Koffiesiroop: nieuw fenomeen op koffiegebied!

Voor wie eens iets anders wil met koffie dan de ‘standaard’ espresso, cappuccino of Latte Macchiato is er een nieuw fenomeen: koffiesiroop! Met een hele reeks aan speciale smaken, maakt u de lekkerste koffievariaties én prachtige desserts!

Het is echt een nieuwe trend: Hazelnoot koffie, Kokos koffie of Amaretto koffie. We zien de meest aparte combinaties in de verschillende restaurants verschijnen. Heerlijk? Absoluut! Met koffiesiropen maakt u namelijk een waar feestje van uw koffie!

Verschillende smaken

Bij KoffieDiscounter.nl verkopen we de volgende koffiesiropen: Toffee-Caramel, Amaretto, Chocolade, Hazelnoot, Kaneel, Kokos, Vanille en Jamaica.

Geen extra suiker nodig

Aangezien wij onze producten met zorg selecteren, vindt u bij ons koffiesiroop gemaakt met suikerriet. Een siroop op basis van natuurlijk ingrediënten zodat extra toevoeging van suiker bij eventuele koffierecepten niet nodig is. Goed voor de gezondheid!

Recepten

Nieuwsgierig naar de verschillende variaties? In de basis maakt u de lekkerste koffie met de siroop naar keuze en bereidt de koffie als volgt: giet siroop en melk in een kom. Roeren. Giet de koffie in een kopje. Voeg de melkvoorbereiding toe. Dek af met slagroom en bestrooi met cacao.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top