Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 oktober 2012

Kom alles te weten over de nieuwe Senseo Sarista

Philips heeft elf jaar na de Senseo wat nieuws: de Senseo Sarista. Een volautomatische koffiemachine die werkt met echte koffiebonen.

Bean-Funnels

Dit unieke koffiezetapparaat werkt met Bean-Funnels. Hierin blijven de koffiebonen hartstikke vers, ook als je er maar één kopje koffie mee zet en daarna een Bean-Funnel met een andere blend op het apparaat plaatst. Doordat de funnels hersluitbaar zijn, kun je oneindig variëren met de verschillende blends. Er is voor ieder wat wils!

1 kopje, 2 kopjes, of een thermoskan

Een ander uniek kenmerk van de Sarista is dat je ervoor kunt kiezen om 1 of 2 kopjes koffie te zetten, maar ook gelijk een hele thermoskan verse koffie kunt zetten. Je past het apparaat gewoon aan de situatie aan. Als je een feestje hebt, wil je natuurlijk liever een thermoskan koffie zetten dan dat je steeds maar 1 of 2 kopjes koffie kan zetten.

Wit en zwart

Philips heeft twee modellen op de markt gebracht. De Sarista Pearl White en de Sarista Deep Black. Op onze speciale Senseo Sarista-pagina lees je alles over deze modellen en de verschillende blends. Bovendien ontvang je nu tijdelijk een giftbox ter waarde van 27 euro bij aanschaf van een van de twee modellen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top