Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 april 2014

Koop een Nespresso machine en ontvang tot wel 100 euro koffie cadeau!

LET OP! Deze actie is verlopen. Voor huidige acties: check de actiepagina.

Nespresso introduceert de nieuwe Inissia én je krijgt tot wel 100 euro gratis koffie bij aankoop van een Nespresso machine. Koop tussen 10 april en 29 juni 2014 een Nespresso machine en je krijgt gratis koffie.

Ontdek het zelf!

Nespresso heeft inmiddels 22 verschillende Grands Crus en bij aankoop van een Nespresso machine in de actieperiode mag je tot wel 250 capsules gratis bestellen. Maak kennis met de nieuwste Grands Crus Colombian Terroirs Limited Edition: Cauca en Santander. De koffies hebben dezelfde afkomst, maar komen uit twee regio’s en hebben twee karakters. De koffie is 100% pure Colombiaanse Arabica.

Cauca heeft fruitige tonen van wijn en rijp fruit. De koffie is complex, aromatisch, sappig en heeft een fijne zuurtegraad. De intensiteit van deze koffie is 6.

Santander is een ronde, evenwichtige koffie met een vleugje van geroosterd brood en karamel. De intensiteit van deze koffie is 7.

Tot wel 100 euro gratis koffie!

Koop in de actieperiode een Nespresso machine en je krijgt gratis koffie. Zie hieronder hoeveel gratis koffie je krijgt. Dit is per machine afhankelijk.

20 euro koffie cadeau
Essenza
50 euro koffie cadeau
Inissia
Nespresso U
Pixie
CitiZ

100 euro koffie cadeau
UMilk
CitiZ & Milk
Lattissima
Lattissima Pro/Premium
Maestria
Gran Maestria

De nieuwe Inissia

De Inissia is het nieuwste paradepaardje van Nespresso. Deze eigentijdse machine heeft een strak design en is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. De kleuren zijn speels en passen in ieder interieur. Binnen 25 seconden is deze machine klaar voor gebruik en na 90 minuten schakelt deze machine automatisch uit. De Nespresso Inissia heeft en 19 bar pompdruk en garandeert daarmee de Nespresso kwaliteit.

De nieuwe Inissia is de kleinste en lichtste koffiemachine van Nespresso en de koffievolumes zijn instelbaar: espresso of lungo.

Actievoorwaarden

Deze actie van Nespresso loopt van 10 april t/m 29 juni 2014. Na aankoop van je machine dien je je op de Nespresso pagina te registreren. Lees ook hier meer over deze actie en ook de actievoorwaarden vind je hier terug.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top